2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@bolulu zaman geçmiyor kardeşim ne yapalım
-
@osenebusene bence @can-mavi açacak o başlığı.inşallah Allah’ın izni ile
-
@kemoenes sende haklisin dostumm
-
@hkn34
450 metre yüksekliktedir, yaklaşık 6 dk sürer, karayoluyla 20 dk ya gidebilirsiniz. merak ettiğin bir şey varsa bizzat işin içinde birisi olarak cevaplayayım kardeşim -
@kemoenes hocam kısaca şunu söylemiş.kazansın kazanmasın herkes muhakkak kağıdını incelesin,hele 1,2 puanla kaçıranlar kesin baksın diyor.mülakat süreci hakkında hiç konuşmak istemedi.konuşursam keyfiniz kaçar dedi ve konuyu kapattı..
-
@ugur55 süpersin kardeşim
-
@orkaraca anlıyorum kardeşim. Bende öyle düşünüyorum eğer yakın bir şeyler gelirse muhakkak inceleyeceğim ama rüyamda gördüğüm gibi 1250. felan olursam gerek yok teşekkür ederim hocam zahmet oldu
-
24-26 arası kapatacağını düşündüğüm sınavda, hak edenlerin hakkını alması dileğimle. Mübarek cuma günü hepimiz için hayırlısı olsun..
-
Geçen sene sıra değişti bu senede 400.olan bir çok. Aday olurmu sizce:))
-
@paretowilfredo forum olarak kültürel tur talep ediyorum Ordu merkezli ilk buluşmanın ardından 2.Sinop olabilir
-
@osenebusene ben @paretowilfredo bekliyorum :))
-
@kamikaze beşten sonra açıklanırsa kesin.yoksa kendisine bırakmazlar :)))
-
@kemoenes arkadaşlar sorulari puan karşılığı olacak şekilde elinde olan var mı yada nerde vardır
-
@orkaraca aynı şekilde bende facebookta yorumuna denk gelmiştim o arkadaşın .
-
@ugur55 KARAYOLU İLE ÇIKMAK TELEFERİKTEN DAHA TEHLİKELİ BENCE ...
-
@osenebusene, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Mülakat başlığını @can-mavi veya @kamikaze açar ama hangisi bilmem
kardeşim hele bi sonuç açıklansın da orasını o zaman düşünürüz bakalım kazanabilecek miyiz
-
şuraya biri AÇIKLANDI yazsa keşke artık ösym sitesini değil forumu takip ediyorum
-
@osenebusene kardeşim o kişilerden biri de benim bu sene için mübarek cuma günü inşallah dualarımız kabul olsun birbirimize dua edelim bugün sınırdayım şu anda içimde bazen ümitlenmek geliyor kalacağım diyorum bazen şüpheye düşüyorum her şey gönlümüze göre olur
-
Herşey bi kenara da ımkb dışlama etkisi esnek kur ahlaki risk kurumsal olmayan nüfus sorularının akibetini ne olcak onu çok merak ediyorum
-
@Ecinar al benden de o kadar