2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@ugur55 ben de Ordu'lu olmasam da Ordu'da 3 yıl görev yapmış biri olarak katkıda bulunayım Ordu epeyce popüler galiba bu sene. Eğer kısmet olurda sınavı kazanırsak favori ilçem Akkuş yada Mesudiye
-
@ecinar yapmayın hayır, kahvehaneye girip el bombası atmak gibi bir şey bu
-
@kemoenes sinop mu?
-
@burcuburcu kurtlar vadisi mode on :)))
-
Forumda gümüşhane li arkadaş var mı
-
@burcuburcu ARKADAŞLAR HERKESE CÜMLETEN HAYIRLI CUMALAR İNŞALLAH BUGÜN HERKES GÖNLÜNE GÖRE PUANLAR ALIR DUALARIM SİZİNLE KARDEŞLERİM DEĞERLİ FORUM ARKADAŞLARIM...
-
@bastikler, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@ugur55 ben de Ordu'lu olmasam da Ordu'da 3 yıl görev yapmış biri olarak katkıda bulunayım Ordu epeyce popüler galiba bu sene. Eğer kısmet olurda sınavı kazanırsak favori ilçem Akkuş yada Mesudiye
Ordular toplanıyor ))))
-
@torullu29 ben varim kardesim
-
- linke kadar bütün linkler aktif (41 dahil).. e yds sınav giriş belgesi falan olmazsa geliyor galiba
-
@iibf-li evet hocam
-
@can-mavi bence öğleden sonra link kaymakamlık sınavı ile dolup mesaiden sonra sonuçlar gelecektir.
-
@kamikaze inşallah kardeşim, temennimiz bu yönde
-
@kemoenes mantıcı teyze süper
-
3-5 soytarıya rağmen güzel bi forum başlığı haline geldi burası
-
@siyasetbilimci Ordu da görev yapıp sınavı kazanabilecek netleri olan 2 arkadaş daha var onlarıda bekliyorum. @miray
-
Öğleden sonra gelmesin duyuru şimdi gelsin namazda dusunmeyelim acaba duyuru geldimi diye:))
-
@can-mavi inşallah kardeşim açıklanır. Sizin garanti gibi ancak bizim çok zor biraz lak lak yapıyoruz ama açıklanınca ister istemez keyfimiz kaçacak. Sonra tekrar mücadeleye devam Allah'ın izniyle
-
@osenebusene BUGÜN NAMAZ UZUN SÜRER DUA SÜRECİNİ SONUNA KADAR KULLANIRIZ
-
@can-mavi e yds giriş belgesi için 18 ekimde duyuru gelmişti.
-
@kemoenes kardeşim sınav açıklanana kadar garanti diye bir şey yok bu sınavlarda , her şey olabilir, dualarımız tahmin ettiğimiz şekilde gelmesi