2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Rorschach159 hangi kaynakları sipariş verdin kardeşim
-
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım iktisat son sınıf öğrencisiyim bu sene son senem az dersim kaldı rahatım yani kaymakamlık sınavına hazırlanmak istiyorum sizce okulla birlikte hazırlanmam yeterli olur mu ayrıca nasıl hazırlanayım be kitapları nasıl temin edebilirim ?
-
@KAYA3434KAYA okulunu bitir önce
-
@KAYA3434KAYA sen idare ve anayasaya yavaş yavaş başla kardeşim bu iki dersi halledersen kaymakamlık için büyük bir bölüm hallolur ve bu yolda başkalarının laflarına kulak asma
-
@Mimar okul bitti sayılır bu sene sadece 3 seçmeli ders alacağım
-
@calfagri Allah razı olsun kardeşim peki kaynak olarak önerebileceğin bişey var mı ?
-
hocam sıfırdan başlayacaksan ahmet nohutçuyu al ince ince doku bütün bilgileri ,eğer temelin varsa kanunnameden başla
-
@calfagri bilgilendirme için teşekkür ederim Allah razı olsun tekrardan
-
@KAYA3434KAYA çalış kardeşim ne bulursan çalış. Boş adamların okul bitir demesine bakma sen.
-
@KAYA3434KAYA Kanunname ile kaymakamlik kampi birbirinin aynisi kopyala yapistir seklinde. Ikisini getirtme birini al. kanunname siyah beyaz digeri renkli basım biraz daha yazisi buyuk farkı o.
-
hatali mesaj
-
Arkadaslar ahmet hocanın 2014 kanunnamesi var bende yeterli olur mu
-
@sofuoglu İnsan hakları idare ve Türkiye Ekonomisi kitaplarını aldım diğerlerinin fotokopisini çıkartıcam çok pahalı kitaplar
-
Arkadaşlar konu dışı ama aynı anda iki tane yüksek lisans yapılma imkanı kaldırıldı mı?
-
@mehmetsy geçen yıl kaldırıldı kardeşim.
-
Arkadaşlar mesela il idaresi kanunu mevzuat.gov.tr adresinden açtığımızda kanunun önceki metinlerini gormek icin tıklayınız yazan bir bölüm var. Açtığımızda bazı değişiklikler görüyoruz. Benim sorum şu en son halini mi okuyalım? Yoksa ilk ne varsa onu mu indirip okuyalım. Tesekkurler
-
Ahmet Nohutçu demişki Aöf mezunları kaymakam yapılmıyor. Bu konuda bilginiz var mı arkadaşlar. Böyle olup da kaymakam olan duydunuz mu?
-
@proteusay Tabii ki de aöf mezunundan kaymakam yapılmıyor. Ayrıca geçmişinde fetö dershanesine gitmiş olan bir kimsenin de kaymakam olması imkansız artık. Hazırlanmayı düşünen arkadaşların bu durumu göz önünde bulundurup karar vermelerini tavsiye ediyorum
-
@proteusay sınava girmelerinde bir sakınca yok ama mülakat aşamadında eleniyorlar kardeş.Aöf mezunu kaymakam yok diye biliyorum.tabi dün dündür,bugün bugündür bakarsın bu durum kaldırılır büyüklerimiz tarafından.
-
Eskiden belli üniversitelerden mezun olmayanların bile mülakatta işinin zor olduğu söylenirdi yavaş yavaş bu vesayet kırıldı ama aöf mezunlarının kaymakam yapılması bana da doğru gelmiyor..