2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar bu sene bende hazırlanmayı düşünüyorum büyük ihtimal gene kasım aralık gibi sınavları açılacaktır fakat kaynak almam gerekli 1-2 kaynağı kesinleştirdim fakat diğerlerinde kararsızım
1-Yasin çoban TR ekonomisi
2-mikro-makro yüksel bilgili
3- 2016 Beşi Bir Yerde Kaymakamlık Sınavı Seti Savaş Yayınları
(Kaymakamlık Kampı Konu Anlatımlı - Ahmet Nohutçu, Ahmet Gazi Kaya 2016K.A.S. Kaymakamlık Sınavı Soru Bankası Açık Uçlu Sorular - Ahmet Nohutçu 2016
K.A.S. Kaymakamlık Sınavı İktisat Açık Uçlu Soru Bankası - Özgür Özcan 2016
K.A.S. Kaymakamlık Sınavı Dönüşüm Çıkmış Sorulardan Dönüştürülmüş Açık Uçlu Sorular - Mehmet Yıldırım 2016
K.A.S. Kaymakamlık Sınavı Açık Uçlu Tamamı Çözümlü 10 Deneme - Savaş Yayınları 2016)
Özellikle 3. maddede olan kitapların hepsini alsam mı yoksa sadece KAS kitabını mı alsam ?Bunlar dışında eksik kalanlarda öneriye açığım.
Birde kullanan varsa KAS kitabının içerisindeki idare ve anayasa konu anlatımı yeterli midir ?
-
@Semihylc İlk defa hazırlanan biri için iddialı cümleler
-
@username7 valla kardeşim zaman çok iyi değerlendirmek istiyorum .Kpss es geçtik bu sene istediğim gibi olmadı o yüzden kitapları bir an evel tamamlayıp başlamayı düşünüyorum
-
@Semihylc İyi olur eylülde sınav %90 ihtimalle. Yasin coban yeterli degil bazi eksiklikler var bi baska kaynakla birlestirin. Bir de kanunlari cikartip okuyun. Diğer kaynaklar iyi yeterli olur.
-
1982 Anayasası
657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
2577 Sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu
2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu
2942 Sayılı Kamulaştırma Kanunu
3194 Sayılı İmar Kanunu
4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu
5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu
5393 Sayılı Belediye Kanunu
4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu
4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu
5176 Sayılı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun
442 Sayılı Köy Kanunu
5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunu
5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu
5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu
3046 sayılı bakanlıkların kuruluş, görev ve teşkilatı hakkında kanun
5355 Sayılı Mahalli idare birlikleri kanunu
4483 sayılı memurlar ve kamu görevlilerinin yargılanması hakkında kanun
2820 Sayılı Siyasi partiler kanunu
2559 Sayılı Polis vazife ve selahiyet kanunu
2911 Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu
Arkadaşlar bunlara ilaveten bakmamız gereken kanunlar var mı? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
-
@sofuoglu Hepsi Bu Kadarcık Mı?
-
@salih1940 valla kardeşim aralarında ayıklanması gerekenler de olabilir ben de acemiyim yani göz korkutmakta istemiyorum
-
@username7 eyv reis başka önerin varsa yazarsan sevinirim acemiyim gidip de fazla kaynak alıp boşa para israfı yapmak da istemiyorum
-
@Semihylc kardeşim kas iktisat açık uçlunun 2017 si çıktı henüz düşmedi ama onu istersen biraz bekle ben kitabı görmüştüm
-
@FreeBoY evet hepsi 2016 bide baya okudum konuyu orda bazılarında hatalar olduğunu yazmışlar . Bide şuan bilindik bir kitap sitesinde 100 tl 25 tl indirim var 30 hazirana kadar oradan alacağım kitapları uyguna geliyor .
-
@Semihylc kardeşim tecrübeli biri olarak söylüyorum Dönüşüm Çıkmış Sorulardan Dönüştürülmüş Açık Uçlu Sorular - Mehmet Yıldırım 2016 bunu alma sakın.
-
@Semihylc tabiki sen bilirsin kardeşim toptan uygun oluyorsa al ama sanırım 2017 kas iktisat kitabı daha iyi olur 2016 basımına göre ondan söyledim bekle diye.2016 basımında hatalar falan varsada düzeltilmiştir yeniden 2017 basımınıda almak zorunda kalma
-
@Kaydı-Silinmiş katılıyorum ben de dönüşümü kitabını aldım ve inceledim, çok zorlama bişey çıkmış ortaya.Açık uçlu konseptine tam oturmamış gibi sorular
-
@Semihylc 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar bu sene bende hazırlanmayı düşünüyorum büyük ihtimal gene kasım aralık gibi sınavları açılacaktır fakat kaynak almam gerekli 1-2 kaynağı kesinleştirdim fakat diğerlerinde kararsızım
1-Yasin çoban TR ekonomisi
2-mikro-makro yüksel bilgili
(Kaymakamlık Kampı Konu Anlatımlı - Ahmet Nohutçu, Ahmet Gazi Kaya 2016K.A.S. Kaymakamlık Sınavı Soru Bankası Açık Uçlu Sorular - Ahmet Nohutçu 2016
K.A.S. Kaymakamlık Sınavı İktisat Açık Uçlu Soru Bankası - Özgür Özcan 2016
K.A.S. Kaymakamlık Sınavı Dönüşüm Çıkmış Sorulardan Dönüştürülmüş Açık Uçlu Sorular - Mehmet Yıldırım 2016
K.A.S. Kaymakamlık Sınavı Açık Uçlu Tamamı Çözümlü 10 Deneme - Savaş Yayınları 2016)
Özellikle 3. maddede olan kitapların hepsini alsam mı yoksa sadece KAS kitabını mı alsam ?Bunlar dışında eksik kalanlarda öneriye açığım.
Birde kullanan varsa KAS kitabının içerisindeki idare ve anayasa konu anlatımı yeterli midir ?
(Kaymakamlık Kampı Konu Anlatımlı - Ahmet Nohutçu, Ahmet Gazi Kaya 2016K.A.S. Kaymakamlık Sınavı Dönüşüm Çıkmış Sorulardan Dönüştürülmüş Açık Uçlu Sorular - Mehmet Yıldırım 2016
alma derim.
-
@giovani Hocam ben de kaymakamlık sınavına hazırlanmayı dusunuyorum. Piyasanın çok kirli ve reklam dolu oldugunun ne yazık ki farkındayım. Peki bu surecte kime guvenecegız; Ahmet Nohutcunun Kamp kıtabını ben de almak uzereydım sonra beklemeye karar verdim. Sizin önerebilecegınız bir kaynak var mı acaba?
-
@Dellafeu 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@giovani Hocam ben de kaymakamlık sınavına hazırlanmayı dusunuyorum. Piyasanın çok kirli ve reklam dolu oldugunun ne yazık ki farkındayım. Peki bu surecte kime guvenecegız; Ahmet Nohutcunun Kamp kıtabını ben de almak uzereydım sonra beklemeye karar verdim. Sizin önerebilecegınız bir kaynak var mı acaba?
tebrikler. ilk iletimi okuyun kendimce önerilerimi sıraladım.
-
@giovani Teşekkurler
-
@Kaydı-Silinmiş Hocam peki öneriniz var mı kitaplar için bana zaten makro mikro lazım kpss içinde yüksel bilgili alayım çoğu kişide öle yapmış sanırım en zayıf olduğum ders iktisat sıfırım zaten onda .
@FreeBoY anladım kardeşim sağolasın .
@giovani hocam sanırım siz hepsini almayın diyorsunuz sadece ana kitap olarak Kaymakamlık Kampı Konu Anlatımlı bunuda almayayım mı
-
@FreeBoY Kas iktisadin 2017si mi cikmis ya. Ben daha 15 gun once aldim 2016 basim benimki. Neyse en azindan iktisatta degisiklik sıkıntımız yok
-
.........