2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
37-38-39-40-41-42 boş
Kaymakamlik olma ihtimali var mi yani
-
@kaya06 var kardeşim, bunlar da olabilir 43 ten sonra açılacak linklerde olabilir, tabi bugün açıklanacaksa
-
hepsi YLYS ile dolabilir. Acilen yeni link talep ediyorum.
-
bir duyuru yapmak bu kadar zor olmamalı. Nasıl kurumsallaşma bu ? Her gelen gideni aratır oldu.. Açıklama yapacak kadar sistemli olmuyor mu bu işler anlamak mümkün değil..
-
@snotz teşekkür ederim
-
Arkadaşlar hayırlı cumalar bugün açıklanma ihtimali düşük görünüyor. Haftaya kaldı sanırım ama ne zaman açıklanır bilinmez.
-
arkadaşlar erkanın sağ üst kısmındaki arama yerine kaymakamlık yazdığımda çıkan sonuçlarda 2016-Kaymakamlık Sınav Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler en başta çıkıyor öncesinde böyle bir durum yoktu sanırım. Umutlanmadım değil
-
Bugün de açıklanmazsa ben şunu anlarım:
Hesaplamalar yapıldı ancak sonra bu iptal edilmesi gereken soru ya da sorular iptal edildi ve yeni bir hesaplama yapıldı. Katılım sayısının fazla olması buna neden değildir diye düşünüyorum -
Üstat bir el atıver
-
-
Bakanlığın ösym ye açıkla yada açıklama gibi bir telkini olmuş olabilir mi?
-
kabak tadı verdi artık
-
@mulkiamir hocam sizin mesajlarınızi takip ediyorum. Sürekli olumsuz yazıyorsunuz sonuç açıklanmasına ilişkin. Bence olumlu baksanız naçizane fikrim daha iyi olur diye düşünüyorum.
-
6.ayda yapılacak sınavın tarihini bile açıklıyorken şu sınavın en azından açıklanma tarihini neden yazmazlar hakikaten çok merak ediyorum
-
@öktem_ilteriş
hocam benim gördüğüm ösym öyle bi krallık elde etmiş ki ülkede kimsenin bir şey demeye hakkı yok. ne yaparlarsa yapsınlar baştacımız gibi bi hava var. -
@priss hocam görüşüne saygı duymakla birlikte bence soru iptali dışında her ihtimal olabilir
-
Sabah bi umutla yaziyoruz linkler de acik oluyor keyfimiz on numara bes yildiz oluyor. Ancak linklerden baska bi duyuru cikinca hemen umutsuzlukla doluyor forum. Burdaki kaymakam adaylarinin fendibosym yi yenecektir. Sabrimiz galip gelecektir.
-
@ugur55, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@öktem_ilteriş
hocam benim gördüğüm ösym öyle bi krallık elde etmiş ki ülkede kimsenin bir şey demeye hakkı yok. ne yaparlarsa yapsınlar baştacımız gibi bi hava var.hatalardan ders alınır, yeni bir sayfa açılır veya kurumsallaşma adına işler daha sistematik yürür..Ama nerdeee
-
@kemoenes 41 dolu mu?
http://www.osym.gov.tr/TR,13441/2016-kaymakamlik-sinav-sonuclarina-iliskin-sayisal-bilgiler.html 2016 sayısal bilgiler diyor arama kısmına kaymakamlık yazınca çıkan linkte
ama aynı bilgi http://www.osym.gov.tr/TR,12950/2016-kaymakamlik-sinav-sonuclarina-iliskin-sayisal-bilgiler.html bu link ile paylaşılmış daha önce
-
41 nolu link 2016 kaymakamlığın sayısal bilgileriyle doldurulmuş. farkeden oldu mu ?