TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5187698
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      Aslan Reyiz Son düzenleyen:

ÖSYM örnek soru yayınlanıştı orada İKTİSADİ DEVLET TEŞEKKÜLÜ vermişti cevabı ve kabul görmeyen cevap işse DEVLET TEŞEKKÜLÜ idi.ÖSYM bu sebeple ince eleyip sık dokuyor.VESAYETİ de bu nedenle kabul etmedş kanımca

Yine bu alımda ben "hizmetsel yerinden yönetim kuruluşu" yerine ""hizmetsel kuruluşlar" yazdım kanımca yerinden yönetim ifadesi olmadığı için kabul görmeyecektir.

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • A
        aliserdar çetin @kaya06 Son düzenleyen:

@kaya06 hocam şu anki link kaçki

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • OFLU61
          OFLU61 @cengizkan2 Son düzenleyen:

@cengizkan2 dostum itirazdan cok yakın bı vakıt sonra askere gittim . ümidimi kesmıstım .

• safiTÜRK69
            safiTÜRK69 Son düzenleyen:

Benim anladığım sistemde belirli cevaplar var bunun dışına kesinlikle çıkılmıyor.Yani sınavın açık uçlu olmasının bi anlamı kalmamış.

Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım...

• Althusser
              Althusser Son düzenleyen:

İtirazda genel amaçlı dilekçeyi Bilkent’teki ÖSYM ye mi yoksa Çetin emeçte ki ÖSYM ye mi götürüyoruz?

• Althusser

Ben her türlü itiraz edeceğim, maksat biraz da onlar uğraşsınlar:)

kemoenes 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • kemoenes
                  kemoenes @Althusser Son düzenleyen:

@althusser :))

• P
                    paretowilfredo Son düzenleyen:

Dostlar selamin akeykum. Sizi bir konuda ikaz etmek istiyorum. Oncesinde sunu soyleyeyim durum stabil bende yeni bir haber yok.

Soyleyecegim sey su; sabahtan beri 15 civarinda troll hesabi engelledik. Ciddi hazirlik var gozunuzu acik tutun heyecanla kanmayin dostlar.

Iki taktikle isim aliyorlar. Kaymakam diye basliyor veya sizin isimlerinizi degistirerek aliyorlar. Dunki canmavi durumu gibi. Aman dikkat.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                    ...

...her dem taze doğarız,
                    bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

K kaymakam 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                    • ?
                      Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

kazansak da edelim, nasıl olsa 2577 sayılı kanun 20/B maddesine göre aleyhimize sonuçlanamıyor 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • O
                        odaklan25 Son düzenleyen:

43 numaralı linke kadar açık boş dolu durumu nedir acaba arkadaşlar

• U
                          ugur55 @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz
                          kardeşim ben de 'hizmetsel yerinden yönetimler' yazdım, bende şüpheliyim, anayasa da ibaresi geçmeyen bütün sorularda şüpheliyim. eğer ösym biraz daha açıklamassa adımdan bile şüphelenmeye başlayacam zaten.

Y A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • A
                            abdullahogz Son düzenleyen:

ehliyet sınav sonuçları bile açıklandı bizimkinde tık yok

• K
                              Kaymakam3838 @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı

Dostlar selamin akeykum. Sizi bir konuda ikaz etmek istiyorum. Oncesinde sunu soyleyeyim durum stabil bende yeni bir haber yok.

Soyleyecegim sey su; sabahtan beri 15 civarinda troll hesabi engelledik. Ciddi hazirlik var gozunuzu acik tutun heyecanla kanmayin dostlar.

Iki taktikle isim aliyorlar. Kaymakam diye basliyor veya sizin isimlerinizi degistirerek aliyorlar. Dunki canmavi durumu gibi. Aman dikkat.

Amanın ben yine yandım 🙂

• Althusser

Forum benim için Twitter gibi bir şey oldu artık:) dakika dakika gönderi takip ediyorum:)

• K
                                  karakalpaklı Son düzenleyen:

@paretowilfredo Kaymakam nickli gerçek arkadaşlar yazmaya korkacak.:)

Allah Namus Vatan Ittihad

Gökbörü

• Y
                                    y.oguz90 @ugur55 Son düzenleyen:

@ugur55 ben de hizmetsel yerinden yonetim kurumlari yazdim yanlis sayiyorum hocam halbuki dogru ama osym iste gecen sene ben de vesayet yazanlardanim tamam anayasal idari vesayet olarak geciyor ama o soruda ergin olmayan kucukle ilgili vesayeti dusunup yazacak halim yok soruda demis zaten merkezin hukukilik denetimi diye

• kaymakam
                                      kaymakam Yasaklı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı

Bende sizdenim arkadaşlar.Nick im idealim olsun istedim masumum :))

? P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • ?
                                        Eski Kullanıcı @kaymakam Son düzenleyen:

@kaymakam kardeş zaten foruma 8 ay önce katılmışsın, trol olsan çatlardın yani 🙂

kaymakam 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • D
                                          Daywalkers Son düzenleyen:

Bana saçma geldi ama aldigim habere gore listeler belli ama güvenlik soruşturması yapiliyormuş

Althusser Y U 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • Althusser
                                            Althusser @Daywalkers Son düzenleyen:

@daywalkers madem öyle yapacaklar mülakattan sonra üç ay bekletmesinler

• 1
                                            • 2
                                            • 736
                                            • 737
                                            • 738
                                            • 739
                                            • 740
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 738 / 782
                                            • İlk ileti