2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@jokerr ben sordum yeni kaynak çıkıcak demişti.yakın zamanda net tarih verin dedim belirsiz yazmıştı ama ilanın gelmesiyle kaymakamlık kaynakları yenilenecektir 4t nin en kısa zamanda
-
@emirtuna yürürlüğe girenleri öğrenmen yeterli.2019 da giricekleri de bi göz gezdir bence henüz yürürlüğe girenlerin sorulacağını zannetmiyorum
-
@FreeBoY girmeyenlerin sorulacağını zannetmiyorum yazcaktım
-
son sınava 1 ay çalışıp 2 soru ile kaçırmıştım( tarih sorularını yapsam mülakattaydım)
altyapınız varsa günde 3-4 saat çalışıp halledilebilecek bir sınav, sadece çok dikkatli olunmalı sınav esnasında küçük ayrıntılar çok önemli oluyor..abartılacak bir şey yok, ben de heves kalmadı size başarılar.. -
Merhabalar arkadaşlar. araştırdım ama bulamadım daha önce cevap verenler varsa affola. bende kas ve 657 2016 basımları var 657 yeterli olurmu yoksa başka hangi kaynaklardan yararlanmam lazım. yardımcı olabilirmisiniz lütfen. şimdiden teşekkürler
-
Arkadaşlar bu sınavı kazanmış birisi olarak ; elbette bilgi edinin, okuyun , araştırın , sorun , sorusturun ama burası bir nebze kaliteli olsa da kesinlikle Facebook gruplarına çok takilmayin. Kişisel çalışmanız sizi sonuca ulaştırır. Geçen yıllarda arkadaslar arasında
müsfettesizler
diyorduk, önündeki klavyeyi kağıt gibi kullanan ve gördüğü en uç soruları gruplara yazanlara. Nitekim günde 24 saat paylaşım yaptılar hatta geçende birisi buraya yazmış, okuyunca hatırlayıp çok güldüm ; ceketini atsam 90 alircimcilar yine sahneye çıkmış diye. Sonra cevap vermişler grupta vs vs. Arkadaş kendine güvenebilirsin o ama onu oraya yazacak kadar mı , neyse... Hatta şahıs ; diğer arkadaşım artık sosyal medya hesaplarını kapattı, burada çok vakit harcıyor sonra sınavdan 50 yi gecemiyor tüm hayranlarına duyurulur diye yazmış. Okuyunca gulmustum, baktım hesabı kapatan arkadaş 2 gün dayanabilmis
Kıssadan hisse ; Red kit çizgi filminin sonunda hep Atina biner giderdi ya o misal...
Sevgiler. -
10 numara 5 yıldız Arkadaslar. Değerlendirin bu yazıyı bence .
-
arkadaşın internette sınava hazırlanmayın demesine katılıyorum arkadaşlar .hatta zorda kalmadıkça b.sayar telefon gibi elektronik aletlerden uzak durmaya bakın insan beyninde kalıcı olmuyor illa defter kağıt kalem lazım.mesela bir kanunu sayfaya basılmış şekilde okuduğumda (beraberinde not aldığımda) ekranda okuduğumdan daha fazla aklımda yer bırakıyor. hatta şu haberide okumanızıda tavsiye ederim arkadaşlar https:// www. dunya. com/ozel-dosya/degisim-yelpazesi/bilgisayarlar-defter-ve-kalemin-yerini-tutmuyor-haberi-288670
-
@nice_flight bu adamın söylediğini dikkate alın.... Pişman olmayacaksiniz
-
@nice_flight bu tarz insanlar KPSS sürecinde de vardı maalesef. Hepsi kötü niyetli insanlar değil ama. ÖSYM bazen öyle şeyler soruyor ki ister istemez bazı arkadaşlar bütün sorular öyle olacakmış diye düşünüyor.
-
@FreeBoY teşekkür ederim cevabın için
-
@nice_flight çok güzel..
-
Arkadaşlar elinde kitap pdf ya da fotokopileri olan var mı durumum el vermiyor kitaplar çok pahalı
-
@hafi ben yardımcı olmaya çalışıcam kardeşim sabah haberleşelim
-
arkadaşlar öncelikle hayırlı cumalar.bu yazım özellikle kaymakamlık kaynaklarını alamayanlar için.facebook ta khk kaymakamlık sayfasına bakın orada dosyalar kısmını tıkladığınıza tüm derslerle ilgili kaynak mevcut sürekli paylaşılmaya da devam ediyor oradan istediğinizi indirin bende eksik notumu oradan tedarik ettim bir çok konu orada gerek sorularla gerek konu anlatımıyla konulmuş sayfada takılmanıza gerek yok al indir çık:)
-
@FreeBoY ben sebebini bilmiyorum ama o gruptan engellenip silindim
-
@k-33 dostum grubu kuranları tanımam bilmem iyi etmemişler ama :)sessiz sedasız girer nota bakar çıkarım
-
Yardimci olan arkadaslar hepinizden allah razi olsun emeklerinizi bosa cikarmasin
-
@FreeBoY SINAVA ÇALIŞMA KONUSUNDA TECRUBELERİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİXZ? İLK DEFA HAZIRLANACAM NASIL Bİ YOL İZLEMELİYİM? HANGİ KAYNAKLARA BAŞVURMALIYIM? SADECE HUKUK OLACAK ALANDAN VE GENEL KÜLTÜR GENEL YETENEK VAR. İKTİSAT MUHASEBE MALİYE OLMAYACAK MI ?
-
657 yayinlarinin kitabini kullanan var mi arkadaslar yorum yapar misiniz