2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@ultras06 önceki linkler boşa gitmiş oluyor mu yani?
-
@ultras06 son 5 gündür yapmadıgı kadar duyuru yaptılar , duyurunun duyurusunu yaptılar bize bi acıklamadılar
-
şu an 43 nolu linkte bu var.http://www.osym.gov.tr/TR,13443/2017.html. dün 36 nolu linkte eczacılığı bu şekilde duyurup 34 de sonucunu açıkladılar.yani sistem ardışık mı işliyo tam çözemedim
-
@ultras06 bende gördüm. sanırım linklerin hepsi YLYS için hazırlanıyor.
-
Link açmak çok da vakit almıyor gibi, bir anda linkler üst üste geliyor arkadaşlar
Sınavı açıklayamasa da linkleri hızlı açıyor ÖSYM:) -
@satrab, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@ultras06 önceki linkler boşa gitmiş oluyor mu yani?
yok dostum öncekiler boşa gitmiş olmuyor, açılan linke bir birim veri girişi yaparken, daha sonra başka bir duyuru da sonraki linkte gelebiliyor.
-
sistem şöyle işliyor muhtemelen her sınavda böyle oluyor çünkü, sınavla alakalı linke tıkladığımıza yan tarafta duyurular-kılavuzlar-sayısal bilgiler falan var o sınav ile alakalı, eğer o sekmelerden biri boşsa eğer linkin sonuna 2017.html yazınca o boş olan yere duyuru gelecek oluyor. mesela ylsy'nin sayılsal bilgiler kısmı boş, muhtemelen 43 linki o sınavın sayısal bilgileri olacaktır.
kaymakamlık sınavı ile ilgili sekmelerin hepsi dolu olduğundan 2017.html ulaşamayacağız, anca şu şekilde yapabiliriz örneğin; http://www.osym.gov.tr/TR,13438/icisleri-bakanligi-kaymakam-adayligi-giris-sinavi-2017-kaymakamlik-sinav-sonuclarinin-aciklanmasi-20102017.html bu şekilde link oluştururuz yani geçmiş kaymakamlık sınavlarına bakarak tahmin ederiz.
-
@turkmenoglu adamsın
-
lütfen cevap vermeyin arkadaşlar...
-
Sinavlarin açıklanmasında hızla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu sınava girenlerin taş çatlasa 15 20 günde tüm kağıtları okunmuş listeler hazırlanmıştır diyebilirim ancak başka bir sorun olabilir mesela imzalar onaylar koordinasyon buralarda gecikme yaşanıyordur tahminimce.
-
@oruçreis eyvallah reis
-
Ne oldu açıklanmadı mi
-
37-38-39-40-41-42 boş
-
@kdr yok hocam YLYS ile ilgili olabilir linkler şuan tek rakibimiz o:)
-
@can-mavi 37 dolu dostum
-
38-39-40-41-42 boş arkadaşlar
-
Arkadaşlar biraz önce olduğu gibi mahlukat geldiğinde bayraklayın yeter cevap filan verip muhatap olmayın.
-
Az önce bi arkadaş iletisını silme den aciklandı dedi de ondan sordum
-
@aliveli ismini de doğru yazmış kendini bilmesi güzel
-
Valla şu Y - L - S gibi harfleri görmekten midem bulanır oldu. Aynı şeyler dönüp duruyor sanki.