2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@scotty, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
arkadaşlar erkanın sağ üst kısmındaki arama yerine kaymakamlık yazdığımda çıkan sonuçlarda 2016-Kaymakamlık Sınav Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler en başta çıkıyor öncesinde böyle bir durum yoktu sanırım. Umutlanmadım değil
kardeşim aynen, bu link 2017 ilanının altında yer alıyordu, şuan haala orada aynı link var ve sıralamanın en üstüne de aynı linkten gelmiş
-
@scotty boş gözüküyor hocam. http://www.osym.gov.tr/TR,13423/2017.html 23'ü 41 yapınca gelmiyor herhangi bir sayfa
-
@can-mavi bence geliyor hocam sonuçlar bugün. daha önce yoktu böyle bir şey
-
ayrıca linkler de tutuyor, 2016 nın normal linkinde olan sayı 12950 , ama en üste aldıkları linkin sayısı 13441, yani bizim boş olan linklerden bir tanesi, heveslendirmek istemem ama galiba geliyor
-
@kemoenes
çocuklarımız, gençlerimiz daha fazla stres yapmasın gergin yaşamasın diye eğitim sistemi değiştiriyoruz. bizim canımız yok mu ben anlamadım, şu ösym ye de çıkıp birinin bir şeyler demesi gerekiyor artık. tamam gizlilik ön planda ama saydamlık nerede, kamuoyunu bilgilendirme nerede ? -
@can-mavi inşallah
-
@can-mavi bende öyle düşünüyorum ama hepsi de YLYS de olabilir.geçen haftada bu kadar link varken doldu
-
Yemin ediyorum 10 gündür Uyku haram oldu.geçen sene bu kadar heyecan yapmamıştım.bu nedir arkadaş ya.ne açıklanmaz sınavmış.resmen sınavımız oldu sanki.bu kadar zor mu arkadaş okuyup açıklamak.
-
@ugur55 aynen kardeşim. Zor olmamalı. Bir şeyleri düzeltmek adına gerekirse fedakarlık yapılır benim bildiğim. ancak her zaman bu işler böyle mi yürüyecek.
-
@osenebusene Tabi dostum olabilir. Ben sadece bir ihtimal olarak söyledim.
-
@orkaraca anlıyorum kardeşim. Allah kolaylık versin. ama bunu yaşatanların mübarek gün pek olumlu anılmadığını tahmin ediyorum
-
@kemoenes kardeşim 13441/2016 sayılı linke alıp arkadaşın dediği şekilde en üstte aynı linkten var, sağ üst köşeye kaymakamlık yazın arama yapın, çıkan tabloda en üstte olmaması gereken link (aynısından 4-5 satır aşağıda da var) 13441 no ile en üstte, ki dün böyle bir şey yoktu, en üstte kaymakamlık giriş belgelerinin edinilmesi vardı
-
@can-mavi
kardeşim ben anlamadım dediğinden bir şey ama anlamasam da olur, siz haklı çıkın yeter -
@can-mavi aynen kardeşim fark ettim. Sanırım linki güncelleyip açıklayacaklar.
-
@kemoenes aynen kardeşim
-
Cumaya kadar duyuru gelmez ise ben şahsen ümidi kesecegim.
-
bence bugün tamam bu iş arkadaşlar.
-
@kemoenes inşallah
-
ÖSYM aynı Türk Milli Futbol Takımı gibi. Son ana kadar neyin ne olacağı belli değil. Sonra ülkede kalp rahatsızlığı artıyor...
-
@yörük20 Hocam bende sonuç bekliyorum erken açıklanmasını bende isterim fakat duyum ve öngörülerim neticesinde konuşuyorum. Kastım olumlu ya da olumsuz bir hava yaratmak değil. Gerçekçi olmak gerektiğini düşünüyorum.