2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@mulkiamir saat daha 12:00 hocam hele bir bekleyelim 5 e kadar
-
Bence ÖSYM bizleri düşünüyor. Cuma vakti sevaplarımız boşa gitsin istemiyor. Anladınız arkadaşlar o raddeye getirdiler maalesef
-
@mia105 Hadi İnşallah dualarımız bu yönde. Bir haftasonu daha geçirmek istemiyoruz.
-
@osenebusene hocam geçen sınavda boş link saat 15.30 sularında doldu , sonuç ise 17.10 gibi geldi.ümidi kesmek için çok erken
-
Arkadaşlar herkesin cuması mübarek olsun.inşallah biz namazdayken açıklarlar.
-
43te ylsy ile başlık var onunla ilgili duyuru gelecek
http://www.osym.gov.tr/TR,13443/2017.html -
YLYS den başka bugün açıklanacak bir şey var mı ?
-
@aslan-reyiz DGS ek tercih ile ilgi bayağı Twitler atılmış kurumun hesabına açıklayın diye
-
Bence bugun geliyor,herkese hayırlı cumalar
-
Hakkımızda hayırlısı bugün 5 bucuk 6 gibi belli olur yoksa pazartesi
-
@can-mavi siz böyle soyleyınce bugune daır umudum gerı geldı
-
Bırakın gelsin Gel hele gel :):)
-
Geliooooo
-
Bu sınava giren aday sayısını 15.000 küsür civarı desek her gün 500-550 adayın kağıdının okunduğunu varsaysak kağıt okuma işinin her halükarda 30 günde bitmiş olması gerek. Gelişim çağında herkes Mersin'e ÖSYM tersine gidiyor. İstediği kadar yoğun olsun. Personel istihdam etsin yetiştiremiyorsa.
-
Bu is iyice rahmetli Kemal Sunalin Salako filmine dondu. Pazartesi hafta basi, sali sallanir, yok carsamba carsafa dolanir yok persembe perisanlik yok cuma mubarek gun ...
Açiklayin artik uleynnn -
2016 kaymakamlık sayısal verilerinin mantığını anlayamadım arkadaşlar
-
@oruçreis kardeşim 2017 kaymakamlık bölümünün üstünde yer almaması gerekiyor ama oraya almışlar 13441 nolu link ile
-
Buradakiler link takip konusunda baya uzmanlasmis masallah
-
@cengizkan2 babamda her gün şunun surasında cumaya ne kaldı dıye espri yapıo bana
-
Zaten 12950 numaralı linkte olan 2016 sayısal verileri neden 13441'de tekrar yayınladılar anlayabilmiş değilim.