2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@orkaraca @mülkiamir ben de üzerime alındım hutbeyi, Allah'tan hayırlısı..:)
-
@bf24, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi hocam cumadan sonramı yoksa akşam 5 gibimi açıklanır sizce
eğer duyuru gelmezse bence saat 16:00 - 17:00 arası açıklanır kardeşim, eğer duyuru gelirse de öğrenmiş oluruz zaten kaçta açıklanacağını
-
Hadi 1 ettik saati son 4 saat
-
@can-mavi
kardeşim şimdi o sayısal bilgiler varya 41. linke gelen 4 satır altında tekrardan var. ikisinin arasında bi fark var farkettin mi onu. üstteki turuncu yazıda birinde 2016-2016 yazıyor diğerinde 2016-2017 yazıyor. -
@ugur55 aynen kardeşim, geliyor inşallah geliyor
-
Hadi inşallah
-
@can-mavi
hadi inşallah, ama gariptir ki eski linkte 2017 yazıyor, muhtemelen şimdi eskisini alıp üstüne güncellemeyi giriyorlar. -
@ugur55 olabilir kardeşim, zaten öyle devam eder, yoksa her ilanda şablon yenilemek vakit kaybı boş yere uğraş oluyordur
-
Link bu mu
-
Açıklanacak gibi ya
-
Ne durumdayız arkadaşlar bugün takip edemedim pek
-
-
Sandıkları birakmayalim dostlar daha aciklanan bisey yok
-
@odaklan25
kardeşim yüzde doksan bugün bi açıklama yapacak ösym, ya duyuru ya sonuçlar, ikisi de olabilir tabi. -
@osaduman, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
İşin bir de ilginç yanı geçen sınavın orjinal linki ilke bakıldığında sayısal bilgiler daha ince bi font ile 441 ile yazılıp bakıldığında daha bir kalın fontla yazıldığı görülüyor
http://www.osym.gov.tr/TR,12950/2016-kaymakamlik-sinav-sonuclarina-iliskin-sayisal-bilgiler.html
http://www.osym.gov.tr/TR,13441/2016-kaymakamlik-sinav-sonuclarina-iliskin-sayisal-bilgiler.html
aynen kardeşim orada da var bir muamma
-
@ugur55 umarım hocam teşekkürler.
-
@paretowilffredo , kardeşim bir haber uçur daa :):)
-
Burası karışacak vaziyet alın arkadaşlar :))
-
@paretowilfredo , kardeşim bir haber uçursan nasıl olur
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@paretowilffredo , kardeşim bir haber uçur daa :):)
Başkan dün gece balkon konusmasi yaptı gitti