2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Maalesef bugün açıklanmayacağını düşünüyorum. İnşallah yanılırım
-
@gizemce size nasıl cevap verdiler hocam:)
-
@althusser Modumuzu düşürmeyelim bugüne kilitlendim
-
@paretowilfredo bi haber uçursan kardeşim, bugün açıklanacak mı bakalım
-
Bugün açıklansın yada açıklanmasın duamizi edelim. Rabbim utandirmasin Allahim bizi makam verip insanlara zulmedenler yapmasin. Çok sevdiğim bi hocamin benim için yaptığı duadir gelin sizde amin diyerek katilin
-
@öktem_ilteriş soğukkanlı bi tavırla internette duyurular kısmından takip edebilirsiniz dedi sanki robot gıbıler her aradıgımda farklı sorular sorsam da cevap standart
-
Ösym'de bize ayar veriyor..
Öyle duyuruyla-konuşmayla olmaz, bir gece ansızın açıklayabiliriz diyor.. -
Rabbim herkesin emeğinin karşılığını kat kat versin inşallah. Umutlarımız hep olumlu yönde ve hayırlı olsun inşallah ...
-
6 hissim bugün acıklanmayacağını söyluyor ama sınavlar konusunda , 2 secenek arasında felan kalınca hep yanıltır 401-800 arası adaylar ıtıraz etmelı mı sızce en azından ıclerı rahatlar?
-
saat 15:00-17:00 arası kritik saatler heyecan tavan
-
yanlış hatırlamıyorsam geçen sene bizimki saat akşam beşi geçerken açıklanmıştı. yani beşten sonra da umut var : ) hepinizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@pareto_wilfredo hocam Nerelerdesin bi el at
-
Gece 11 de felan ales sonucu açıklandı hakimlik sahurda açıklanmıştı Bence saatlerin bir önemi yok burası Türkiye
-
Bugün açıklanacağını tahmin ediyorum.
-
Geçen 2 haftalık cumanın verdiği hayal kırıklığı ile açıklanacak moduna bir türlü giremiyorum, inşaallah açıklanır da hepimiz rahatlarız artık.
-
@gizemce puan hesaplaması yanlıs oldugunu dusunuyorsanız yenıden hesaplanması ıcın itiraz edın tabıkı . Yok eger verdıgınız cevabı yanlıs kabul ettilerde , siz hayır bu cevabıda dogrular arasında saymanız gerekıyor dıye bır ıtırazda bulunacaksanız hiçbir şey yapamıyorlar . İdare mahkemesıne dava açın dıyorlar dava sonuclanıyor ve sızın cevabınızında dogru cevaplar arasında kabul edılebılecegı sonucuna varılınca kurum sıze gereklı puanınızı verıyor .
-
Her hafta cumaya kadar sabır, cuma olunca da haftaya kaldı.. gider bu böyle.
-
un şeker pamuk da 3 beyaz olarak kabul edilmesi lazım diye ne kadar diretsemde çözüm alamamıstım . git dava ac diyorlar . hiçbir degısıklık yapamıyorlar
-
@oflu61 sen geçen yıl kağıdı incelemiştin değil mi kardeşim?
-
@görünür-el evet dostum incelemiştim . öyle bi bakıp gelıyosun . baska hiçbir şey yapamıyorsun . sadece için rahatlıyor hepsı o