2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@mülkiamir1859 inşallah hocam açıklanır linkçi arkadaşların bir duyumu yokmu acaba
-
@oflu61 kaçıncı olmuştunuz geçen sene? kaç doğrunuz vardı?
-
@oflu61 puan hesaplamada her puan yanındaki ile toplanarak mı bulunmuş dostum bunu merak ediyorum. Hatırlıyor musun?
-
750.sayfaya doğru emin adımlarla ilerlerken..
-
kutumda büyük hissediyorum. geri sayıma başlasak mı
-
@aliserdar-çetin 5 link açık görünüyor. Bunlardan birkaçının kaymakam adaylığı yazılı sınav sonucu olacağı kanaatindeyim.
-
-
şu ösym nin insanları soktuğuı duruma bakıyorum da,baktıkça öfkeleniyorum öfkelendikçe bakıyorum kısır döngüye girdim yahu!
-
Bizim sonuçlar haricinde ösym'nin açıklayacağı sonuç ya da vereceği bir ilan var mıdır?
-
@karakalpaklı dgs tercihleri var sanırım
-
Ulan adamlar yapmadıkları sınavları bile açıklayacaklar nerdeyse bi bizimkini açıklamadılar.
-
@mülkiamir1859 hocam inşallah bizimdir artık sonuç olumlu da olumsuz da olsa önümüze bakarız hiç değilse kaç puan aldık onu merak ediyorum hocam...
-
@oflu61 Oflu kardeşim bende senin gibi itiraz edip netice alamayanlardanım. Benim keşke sadece Un, Şeker ve Pamuk sorumu kabul etmeselerdi gam yemezdim. Neler neler. Size verilen cevabın emin olun aynını dediler. İki satırda matbu yazı gönderdiler o da prosedür gereği. Gidin dava açın deyip işin için çıktılar.
-
@priss hocam senin ÖSYM de uzman tanıdık vardı
-
@kemoenes Yapma be kardeşim. Açık çok link olunca kesin açıklanacak demiştim kendi kendime.
-
@aliserdar-çetin Hayırlısı olsun. Sükuneti muhafaza edip itikatle beklemek gerek. Bu bekleyisin mükafatını alacağız insallah.
-
@safitürk69 Ondan iş çıkmaz dostum.
-
Sınava beklerken sorayım bütün arkadaşlara burdayım su boşluğa film yazanlar .aynı kelimeyi kullanmayın diyormuydu soru .
-
@mülkiamir1859 inşallah hocam...
-
@siyasetbilimci Evet, diyodu.