2017 Kaymakamlık Sınavı
-
ÖSYM örnek soru yayınlanıştı orada İKTİSADİ DEVLET TEŞEKKÜLÜ vermişti cevabı ve kabul görmeyen cevap işse DEVLET TEŞEKKÜLÜ idi.ÖSYM bu sebeple ince eleyip sık dokuyor.VESAYETİ de bu nedenle kabul etmedş kanımca
Yine bu alımda ben "hizmetsel yerinden yönetim kuruluşu" yerine ""hizmetsel kuruluşlar" yazdım kanımca yerinden yönetim ifadesi olmadığı için kabul görmeyecektir.
-
@kaya06 hocam şu anki link kaçki
-
@cengizkan2 dostum itirazdan cok yakın bı vakıt sonra askere gittim . ümidimi kesmıstım .
-
Benim anladığım sistemde belirli cevaplar var bunun dışına kesinlikle çıkılmıyor.Yani sınavın açık uçlu olmasının bi anlamı kalmamış.
-
İtirazda genel amaçlı dilekçeyi Bilkent’teki ÖSYM ye mi yoksa Çetin emeçte ki ÖSYM ye mi götürüyoruz?
-
Ben her türlü itiraz edeceğim, maksat biraz da onlar uğraşsınlar:)
-
@althusser :))
-
Dostlar selamin akeykum. Sizi bir konuda ikaz etmek istiyorum. Oncesinde sunu soyleyeyim durum stabil bende yeni bir haber yok.
Soyleyecegim sey su; sabahtan beri 15 civarinda troll hesabi engelledik. Ciddi hazirlik var gozunuzu acik tutun heyecanla kanmayin dostlar.
Iki taktikle isim aliyorlar. Kaymakam diye basliyor veya sizin isimlerinizi degistirerek aliyorlar. Dunki canmavi durumu gibi. Aman dikkat.
-
kazansak da edelim, nasıl olsa 2577 sayılı kanun 20/B maddesine göre aleyhimize sonuçlanamıyor
-
43 numaralı linke kadar açık boş dolu durumu nedir acaba arkadaşlar
-
@aslan-reyiz
kardeşim ben de 'hizmetsel yerinden yönetimler' yazdım, bende şüpheliyim, anayasa da ibaresi geçmeyen bütün sorularda şüpheliyim. eğer ösym biraz daha açıklamassa adımdan bile şüphelenmeye başlayacam zaten. -
ehliyet sınav sonuçları bile açıklandı bizimkinde tık yok
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Dostlar selamin akeykum. Sizi bir konuda ikaz etmek istiyorum. Oncesinde sunu soyleyeyim durum stabil bende yeni bir haber yok.
Soyleyecegim sey su; sabahtan beri 15 civarinda troll hesabi engelledik. Ciddi hazirlik var gozunuzu acik tutun heyecanla kanmayin dostlar.
Iki taktikle isim aliyorlar. Kaymakam diye basliyor veya sizin isimlerinizi degistirerek aliyorlar. Dunki canmavi durumu gibi. Aman dikkat.
Amanın ben yine yandım
-
Forum benim için Twitter gibi bir şey oldu artık:) dakika dakika gönderi takip ediyorum:)
-
@paretowilfredo Kaymakam nickli gerçek arkadaşlar yazmaya korkacak.:)
-
@ugur55 ben de hizmetsel yerinden yonetim kurumlari yazdim yanlis sayiyorum hocam halbuki dogru ama osym iste gecen sene ben de vesayet yazanlardanim tamam anayasal idari vesayet olarak geciyor ama o soruda ergin olmayan kucukle ilgili vesayeti dusunup yazacak halim yok soruda demis zaten merkezin hukukilik denetimi diye
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Bende sizdenim arkadaşlar.Nick im idealim olsun istedim masumum :))
-
@kaymakam kardeş zaten foruma 8 ay önce katılmışsın, trol olsan çatlardın yani
-
Bana saçma geldi ama aldigim habere gore listeler belli ama güvenlik soruşturması yapiliyormuş
-
@daywalkers madem öyle yapacaklar mülakattan sonra üç ay bekletmesinler