2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@ugur55 kardeşim benim öyle iki sorum var biri o dediğim diğeri de imar ve bayındırlık hadi o kanunda imar geçiyor orada ben hatalıyım ama bu hizmetsel kuruluş ifadesi doktrinde ve belli otorite olmuş hocaların kitaplarında farklı adlarla geçiyor aöf de hizmetsel kuruluş ifadesi var ve alternatif cevap kabul eder inş ben tabi yanlış saydım direk.
-
@kaymakam seni taniyorum kardesim zaten eskiler alinmasin bu bahsettiklerim sabahtan beri pespese hesap aciyor. Ve bir kisi degil dostlar ciddi bir ekip isi en az 3 kisi organize calisiyorlar.
-
Trolar yalandan da olsa bir heyecan katıyorlardı aslında:)
Gelen giden tokatlıyor stres atıyorduk:) -
@can-mavi Eyvallah:) Benimkisi önlem amaçlı açıklama sadece Allah korkusundan
-
@daywalkers hocam 30 gunde kagitlari okusalar 10 gunde bitecek is degil ki o. Sonuclar aciklandiktan sonra mulakati bu sebepten bekletiyorlar diye biliyorum
-
@kaymakam sıkıntı yok kardeşim
-
@aslan-reyiz
kardeşim bende öyle. artık yanlış doğru düşünmek istemiyorum, o yüzden açıklansın zaten, insanlar yoruldu yıprandı gerçekten, tamam açıklanacak bazılarımız için kötü olacak ama bu belirsiz günlerce bekleyiş daha kötü. -
@althusser Trol olmanın da bi adabı var hocam bunlarınki karaktersizlik olmuş.:)
-
@ugur55 bu iş bugün bitecek inşallah
-
@ugur55 +1 sonuca gore planimizi programimizi yapacaz
-
Kaymakamlık: İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı bölümünde sayısal verilerde 2017 yaptığımızda yeni link gelmeye de başladı forumdaşlar
-
@karakalpaklı edepsiz tokatlıyorduk hocam fena mı:) bazen tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir:)
-
@daywalkers
o iş mülakat süreci, insanların puanlarıyla oynayacak halleri yok ya, sana demiyorum kardeşim bu arada yanlış anlama. -
@can-mavi açıklanır yani he
-
Adabı vardır trollüğün, önce kiminle trollük yaptığını bileceksin, sonra kime trollük yaptığını. Şimdiyse adabın kendisine trollük yapılıyor
-
arkadaşlar karamsar olmaya gerek yok yalnız Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 1 Ekim'de yapılmış, test usulüne göre ve 19 Ekim'de açıklanmış... sınava giren kişi sayısı 818 kişiymiş bu sonuca göre kaymakamlık sınavının bu zamana açıklanmaması normal
-
@darısı-başımıza bugün gelir
-
@can-mavi link atar misiniz hocam? ne demek bu?
-
Türk kahvemi yudumlamaya başlıyorum
-
@issiz, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi link atar misiniz hocam? ne demek bu?