2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@oruçreis kardeşim kafayı yicem dünden beri kazanan arkadaşla konuşuyrm aramzda tarihte bir soru farklı sadce o 85 küsür puan aldı ben 73 küsür hadi türkçede bnden 5 puan fazla yapmış olsun ki çok zor ihtimal o kadar fark
-
@beratkarahanlı bende istedigin olmadı diye yazdin demiyorum kardesim ama ösym nin yarzi değil senin dedigin sey su ana kadar belli basli malum bir kac sinavda yapti o da sorular calindi diye itirazlari değerlendirir hatta bence bu itirazlarin sonucunda cogu kisinin siralamasi değişir.ama sinav kagitlarini bastan degerlendirme ihtimali cok düşük sakın ustune alinma kardesim sözüm meclisten dışarı bir de şöyle insanlar var ki tartismali sorularin hepsini dogru kabul ediyor ha merkezi teskilat ha merkez teskilati diyor boylece dogru sayısı 34 oluyor sinav da 60 alınca da başlıyor yaygaraya hem forum da hem facebook ta boyle insanlar cok hatta benim bizzat tanidigim insanlarda var boyle sekilde net hesaplayan şimdi tutturmuş itiraz edicem hakkim yendi diye
-
pek çoğumuzun aklında bir yığın soru işareti var.
bir türlü taşlar yerine oturmuyor. örneğin benim burda yanıtlarını yayınlayan 200'lü sıralarda olan bir kardeşimizle yanıtlarım ve yanlışlarım aynı neredeyse. sonuç ben 457. sıradayım 79,72 puanla.
itiraz edip yeniden incelenmesini isteyeceğim.
bence hepimiz bu durumdaysak bunu yapmalıyız.
bu sınav sonucu iptale gidecek gibi duruyor. -
@beratkarahanlı benzer durumdayız hocam.dünden beri kendimi toparlayamadım sabır bakalım.bir saate buraya dönüş yapıcam tekrar irdeleriz
-
@beratkarahanlı fazlasıyla saçma bir durum var hemde.
hepimiz itiraz etmeli ve BİMER'e soruları görmek için dilekçe yazmalıyız. ses çoğaldıkça dikkat çeker elbet.
neye göre değerlendirildi bu sorular?
aynı yanıtı verdiğimiz insanlar listede 0,60 küsur farkla dışarıda kalıyorum. -
@schumpeter itiraz etmesine edecez hocam ama yazık günah ya
-
@schumpeter dünden beri elim ayağım tutmuyor resmen
-
@beratkarahanlı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@schumpeter itiraz etmesine edecez hocam ama yazık günah ya
çok günah hemde,
kazanan arkadaşlarımızın emeklerine saygımız sonsuz ama yahu yanıtlar aynıyken yanlışlar aynıyken bu nasıl sıralama? nedir bu yaşanan?
aynı puanlar küsuratı bile aynı 4 tane 610. var örneğin.
ilk 400 içindede küsuratı bile aynı olan bir yığın insan. tornadan mı çıktı bu yanıtlar? -
sonucun geç açıklanmasının nedeni bu yaşadığımız saçmalıklar gibi bence.
altından kalkılamamış baştan bir şekilde savılmış gibi.
ama bu kadar insanın ahı ???? -
Herkesin emeğine saygım sonsuz. Ancak burada sınavların okunması anında bir baştan savma olduğunu düşünüyorum. Aynı doğruya sahip olduğum hatta daha düşük doğru sayısına sahip olan kişiler kazanırken nasıl oluyor bu yazık gerçekten
-
Sınav açıklanmadan önce burada soruların yayınlanması için organize olalım dedim bir kaç kişi dışında kimse ses etmedi.
ÖSYM verdiği cevapta İçişleri Bakanlığı ile yaptıkları protokole göre soru kitapçığını yayınlamayacağını belirtti. KDK'ya başvurdum bilmem ne zaman gelir onun cevabı.Başvuru sayısı yüksek olsaydı sonuç alabilirdik.Şimdi yapılabilecek tek şey 50 lira yatırıp kitapçık incelemesi yapmak.ÖSYM sitesinde süreler şüpheye yer bırakmayacak şekilde yazıyor "birileri şunu dedi bunu dedi" demek yerine lütfen siteden öğrenin.Hak kaybı yaşamayın. -
Merhaba arkadaslar kaymakamligi kazanipta istanbul guy asillarda olan varmi acaba
-
@ayran aynı durumdayız...
-
Benimki de bekledigimden dusuk geldi. Turkce'den kaynakli zannediyorum.
-
@schumpeter Valla kardeşim bir aydır hiç aklımın ucundan geçmeyen bir ihtimal gerçekleşti. Mülakatta iken kazanıp kaybetme konusunda farklı faktörler olduğu için bu kadar umutlu olmuyordum orda. Ancak burada neredeyse kesin gözü ile baktığım bir sınav hayatımı bir günde allak bullak etti. Pazartesi sabah ilk işim APS ile osym ye itiraz dilekçesi gondermek olacak.
-
-
https://hizliresim.com/7yq7R5 BİMER'in cevabı.
-
@schumpeter benimde kafamda soru işaretleri var puanımda 79 küsür hemen hemen sizinle aynı durumdayım istersen bir karşılaştırma yapalım benim kafama takılan sorularda var
-
Şeffaflık ilkesine aykırı değil mi? İnsanlar neden cevaplarını göremiyor? Yani sorulari saklamanin mantigini cozemedim. Tursusunu mu kuracaklar?
-
ARKADAŞLAR PARA SORUSUNU TAM OLARAK HATIRLAYAN VAR MI ?
BENİM AKLIMDA YIL OLARAK DEĞİL TARİH SORULUYOR ŞEKLİNDE HATIRLIYORUM. SINAVDA ÖNCE 2005 YAZDIM SONRA BAKTIM HANGİ TARİHTE DİYE OKUDUM SONRA 1 OCAK 2005 YAZDIM ACABA ÖSYM NİN KABUL ETMEME İHTİMALİ NEDİR? AYRICA BU SORU BENİM AKLIMDA KALDIĞI GİBİ HATIRLIYORSANIZ VE 2005 CEVABINI YAPAMAYIP SINIRDA KAYBETTİYSENİZ VE ÖSYM 2005 CEVABINI KABUL ETTİYSE İTİRAZI DÜŞÜNÜN DERİM. BİRİSİ SİZE HANGİ YILDA DOĞDUNUZ DİYE SORUNCA 2005 DERSİNİZİ HANGİ TARİHTE DOĞDUN DİYE SORARSA 2005 EKSİK KALIR 1 OCAK 2005 DEMEK GEREKİR KANIMCA FARKLI FİKİRLERE AÇIĞIM LÜTFEN HEMEN SAYDIRMAYALIM :)))