2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@fablo 3 gün diyen de vardı sanki
-
@adem1993, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@genelhükümler turkcesiz bde 17.5 e 6ydı 75 puanla 834. Oldum hayırlısı olsun inşallah marta kardeşim
Türkçesiz 17-7 idi puan 75.44 sıra 829 Marta beraberiz
-
@aslan-reyiz hocam yakın zamanda sınav olur mu ?
-
Arkadaslar BİMER'e cevap kâğıtlarının görüntülenmesi için dilekçe yazalım. En azından gündeme alırlar belki degistirirler bu uygulamayı. Ondan sonra insanlar itiraz eder bu şekilde her şey Muallak 5 dakikamızı almaz arkadaşlar yazalım online olarak dilekçemizi
-
@darısı-başımıza Ben bunu kutluay hocaya ve ahmet nohutçu hocaya sordum .Kutluay twitter adresine yakın zamanda net olarak sınav var yazmış.Ona çok itibar etmedim.Nohutçuya email attım .Şubat mart gibi çok kuvvetle muhtemel sınavın olacağını söyledi.Bir duyumda bakanlığın, maliyeden 100 kişilik kadro talep ettiği yönünde.Bence en kısa zamanda çalışmaya başlamak gerekir.
-
@aslan-reyiz haklısın kardeşim sanki olmayacakmış gibime geliyor artok çok hazırlıklı olmak lazm nitekim bu sınavda gördük ki çok kuvvetli rakipler alttan geliyor
-
@darısı-başımıza rakipler sağlam evet iyi çalışmak gerek.İnşallah açılacak sınav.
-
@aslan-reyiz Sormasam rahat etmeyeceğim, Ahmet Nohutçu bu sürede kurs açacak mı (sınav söylentisi ile kitap satmaya veya kursuna öğrenci toplamaya çalışıyor olmasın)
-
Bağımsız değerlendiriciler bu cevapları nasıl değerlendiriyorlar? Doğru yaptığımı düşündüğüm sorular az değil ve Türkçe soruları da gayet iyi yaptığımı düşünüyorum ama 53 alıyorum. ÖSYM lütfedip soruları ve cevapları yayınlarsa itiraz edip etmeyeceğime karar vereceğim. Zira, doğru cevapları görmeden yapılacak itirazlar da boşa kürek çekmek demek. Açık uçlu sistem kötü bir sistem değil ama bence eski test sistemi sınav değerlendirmesi ve başarıyı ölçmede daha sağlıklı bir sistem.
-
@politics06 İlan gelsin gelmesin nohutçu zaten son 2 yıldır ankara hukukta kamp düzenliyor hakimlik kpss a kaymakamlık vs..Bir önceki sınav ilanını 1.5 ay öncesinden grubundan duyurmuştu.
-
@barocan mesela türkçesiz 23.5 la kazanan var 25.5 la kazanamayan var..Sanırım 23.5 olanın alan neti ve türkçesi 25.5 olana göre daha iyi ve sapmadan daha iyi puan gelmiş
Örneğin benim 17-7 türkçesiz ve 75.44 aldım ..ama alanda basit hatalar var ve türkçeden 6-7 puan /2.5 soru fealn verilmiş diye tahmin ediyorum.
24.5 türkçesiz kazanan var alanı ve türkçe den daha iyi yapmış demekki.
Hakimlikte de olmuştu böyle 60-15 kazandı 53-23 kazanamadı..
-
17 Aralıkta yapılan sınavda 82 küsür puan alarak 110 küsür sıralamaya sahiptim ancak mülakat aşamasında nasip olmadı. Yeni Sınav ilanı gelince dört elle yeniden sarildim ve sinava yeniden girdim. sınavdan çıktım ve bütün kötü olasılıkları düşünerek en kötü ihtimal ile türkçe siz 28 doğru beklediğim bir sınavdi. Benim aklım hala almıyor mülakatin acısı büyük olmuştu ama kaybetmeyi ummuyorken böyle bir sonuç içler acısı 78.6 puanla 540. olmuşum malesef. Benim içim hiç rahat değil sonucuma itiraz etmeyi düşünüyorum. Neler olduğunu merak ediyorum. Hiç yoktan içim rahatlar.
-
@ayran doğru kabul edilen cevaplardan bizi de haberdar ederseniz seviniriz.Geçmiş olsun
-
Sınav sonuçları yeniden değerlendirilecek bak dedi dersiniz
-
@aslan-reyiz Teşekkür ederim. Kitapçığımi inceleme fırsatı bulabilirsem yazacağım kardeşim.
-
ANAYASA
1- 45 gün
2- 3 seçim çevresi
3- soru
4- 7 gün
İDARE
1- içişleri bakanı
2- süreklilik
3- 15 gün
4- kişisel verileri koruma kurumu
5-fonksiyon gaspı-yokluk
6- kalkınma bakanlığı
7- 5 yıl
MERKEZİ İDARE
1- merkez teşkilatı(yanlış 1)( bakanlık teşkilatı yazdım)
2- 2 ay
3- başbakanlık
MAHALLİ İDARELER
1- köy bütçesi (yanlış 2- cvp köy sandığı olacak)
2- hizmetsel yerinden yönetim kuruluşları
3- plan ve bütçe komisyounu
imar komisyonu
4- içişleri bakanı
İNSAN HAKLARI
1- Ek protokol 14(yanlış 3 ben farklı yaptım)
2- BM Genel Kurulu( yalnış 4 ekosok yaptım)
3- kamu yararı
4- insan hakları evrensel bildirgesi
TARİH
1- cumhuriyetin ilanı
2- bozkurt-lotus(yalnış 5. yaptım)
TR EKONOMİSİ
1- *1946
2- İstanbul Menkul Kıymet Borsası( iptal soru)
3- 2005
4- Esnek Kur
İKTİSAT
1- 225(yanlış 6 cevap 450)
2- dışsallık( yalnış 7)
3- ikame mal sorusu: 5
4- tam dışlama
5- 0,80
6- Kurumsal Olmayan Sivil Nüfus( yalnış 8 sivil nufus yazdım
Bunlar benim cevaplarım puan 73.5 1030 larda sıra -
@beratkarahanlı Bence sadece itiraz edenlerinki değerlendirilir
-
@beratkarahanlı bende sinav aciklanmadan once 24 ile kapatır diyodum ama her istedigimiz olmuyor iste
-
@enea kardeşim ben istediğim oldu veya olmadı diye yazmadım yalnış anlaşılmasın sadece ortada saçma bir durum var gibime geliyor
-
@beratkarahanlı ben de biraz sonra eve geçip bilgisayardan verdiğim cevapları tek tek yazıcam.bakalım arkadaşların düşünceleri ne olacak