2017 Kaymakamlık Sınavı
-
2 ay calışmayla kazanılırmı sizce bu sınav
-
Çok sağlam çalışmayla tabikide kazanılır
-
@Mimar anlıyorum seni haksızlıklar diz boyu haklısın ama buradaki herkesin zaten umudu pamuk ipliğine bağlı bu forumda birbirimizi motive etmeliyiz heves kırmayalım.sen o arkadaşların yapamayacağını düşünüyorsan avantajlısın onlardan ama içinde kalsın rica ediyorum herkes nasibini yer bırakalım ve derse odaklanalım
-
@onur00 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
2 ay calışmayla kazanılırmı sizce bu sınav 2 ay saglam calısırsan kazanırsın
-
Dostlar merhaba. Geçmiş yıllarda kaymakamlık sınavları kaç puanla/doğruyla kapattı bilgisi olan var mı?
-
Son Kaymakamlık sınavını kazanan ve mülakattan elenen birisi olarak yeni sınav haberine sevinemedim ne yazık ki. Mülakattan elenmek insana çok koyuyor gerçekten. Yeni sınava başvurur muyum bilmiyorum. Bu sınava hazırlanan tüm arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.
-
103 kişi bilgiis dogru mu arkadaslar
-
@fablo 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
103 kişi bilgiis dogru mu arkadaslar nerden aldınız bu bilgiyi 100 den fazla olacagını soyluyorlardı
-
@fablo 103 derken 3 nerden çıktı
-
o 103 ü facede muhittin hoca yazmış bende anlamadım neden 103
-
@k-33 100 yerine 103 yazmıştır. yazım hatasıdır bence.
-
@Kaydı-Silinmiş Hatta 100 dü 103 olmus yazmıslar
-
@Kaydı-Silinmiş bir ilan gelseydi anlardık
-
muhittin hocaya mesaj attım 103 ü inş. döner
-
@fablo bende kanunname alıcam 2017 basımı mevcut fakat kaymakamlık kampının 2016 basımları var güncellenmemiş.
-
İdari yargı yok galiba sınavda varsa başlayacağım yok TR'ye gecicem bide makro ne kadar detaylı bilmek lazım mikroma güvenirim de makro yarı yolda bırakbilir
-
@issizadam sınav ve mülakat süreci boyunca yorumlarını keyifle okudum hocam tekrarını yaşamak dileğiyle...şimdiden herkese başarılar diliyorum.
-
Hayirli olsun arkadaslar hepinize insallah.
-
103 ? :)) 3 kişi kombinesini şimdiden aldı galiba :)) artık vali çocuğu mu,daha mı güçlü bilemem :)) girelim bakalım,yine eleniriz nasılsa da,böyle boş sıkılıyorum :)) başarılar arkadaşlar
-
@Suigeneris Dostum kaymakamlıkta bilgiyi teyit etmiştik duyurmuştuk o zaman da. Sınavın yakın olması süreci daha berrak kılıyor tabi. Ama Hakimlik için netleşmesi açısından biraz daha zamana ihtiyaç var bence