2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Selamın Aleyküm güzel ve idealist insanlar. Nasılsınız? Nasıl gidiyor çalışmalar? Saniyorum planlama aşaması artik geride kaldı, kalmalı. Tam 2 aylık bir periyot var önünüzde. Altyapı olduğu takdirde güzel bir çalışma ile fazlasıyla yetecektir inşallah. Bu sınavda da bol kazananımız olsun inşallah.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo iyiyiz şükür sen nasılsın?çalışmalar fena değil tüm kitaplara saldırmış durumdayım:)
-
@FreeBoY Saldır kardeşim affetme. Biz de iyiyiz çok şükür. Koşturmacalara devam. Var olasın.
-
@paretowilfredo bize desteklerinizden dolayı motive ettiğinizden dolayı çok teşekür edeeim.Rabbime şükür olsunki çalışmalar çok iyi umarım böyle devam eder
-
@paretowilfredo Heyecan var hocam:)
-
@mehmetsy o heyecan bende de var ders çalışırken ağlayabiliyorum bu sefer olcak inanıyorum.
-
Bu ülkeye bu halka hizmet için uğraşanlar kazanmalı bu sınavı. Referansı güçlü olan değil de bileği ve yüreği güçlü olanların atanması dileğiyle iyi çalışmalar.
-
Arkadaşlar A kadro yayıncılığın yeni baskısını alan var mı aranızda memnun musunuz acaba fikirlerinizi paylaşabilir misiniz
-
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin benim elimde nohutcunun kaynakları var Basım yılı 2016 o yüzden bi türlü baslayamdim içimden çalışmak gelmiyor. Basım yeni olmayınca... sizler ne yaptınız yeni basimlardan alan var mı değişikliklere nasıl calisilmali, yeni alıp memnun olan var mı . Bilgi verirseniz çok sevinirim çünkü bir an önce başlamak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar, İnsan Hakları ve Demokratikleşme kısmını yapamayıp da sınavda başarılı olan dostlarımız var mı, Nohutçu'nun kitabını okuyorum ama hiç bir şey anlamıyorum adeta ve çok kopuk geldi bana, konu bütünlüğü zayıf gibi mi yoksa ben ilk defa baktığım için acemilikten mi geldi bilemiyorum.Sizler nasıl hallediyorsunuz,özellikle ilk defa çalışan arkadaşlar
-
@siyasal kardeşim Kaymakamlık kampı kitabı mı var sende ?
-
@balkes ben sipariş vermiştim bugun ulaştı, henüz inceleme fırsatı bulamadım ama en kısa zamanda kitap hakkınaki düsüncelerimi yazmaya çalışırım..
-
@öktem_ilteriş ok sağolasın düşüncelerini beklerim. Bende doğru kaynakları tespit etmeye çalışıyorum hala başlayamadım bir türlü
-
Kardeş bende kanunname ve kas var
-
İdari mevzuatta ve anayasada birkaç değişiklik var arkadaşlar abartılı değişen birşey yok ki..
-
@balkes bende var gayet memnun kaldım kendisinden. İktisat hariç sadece kaymakamlık için sadece o kitaba çalışıyorum an itibariyle devamında da öyle yapacam. İktisata çalışmama nedenim ise sayıştay için de hazırlık yapıyorum o yüzden yoksa o da kaymakamlık için yeter zaten. Tarih türkçe yok. Açık uçlu bolca soru var, abartılı sorular yok öyle, sınavda çıkabilecek türden sorular. Benim bu kitap hakkında söyleyeceklerm bu kadar, sınavdan sonra umarım kendilerime bol bol dua ederim:)
-
Ev kitap doldu Reşat gürbüz yaşın çoban Ahmet nohutcu okuyon bitiyor bir kitap çıkıyor onuda bitirion ulan Dion kasa bakiyim kasda sabit 2 tane Redbull bitiriyorum .sonra Ankara kariyere bakiyom Thomas hobbes "insan insanın kurdudur" tak Dion bunu neden ilk kez gördüm.simdi a kadro çıktı ilk baskısini bitirdik 2. Ye bakalım o ara bir kitap daha çıkar onuda alırız
-
herkese iyi çalışmalar arkadaşlar bir sorum olacaktı. Üniversiteden mezun olamadım tek dersim var alttan onu verince şubat'ın başı gibi mezun görünecegim. 2 ay sonraki kaymakamlık sınavına başvurabilir miyim ? Başvurursam öylesine girersem bidaha sınava girememe vb bir ceza yaptırımı olur mu ? yoksa öylesene girip soruları görebilir miyim kendimi deneme mahiyetinde ? bilgisi olanlar yardım lütfen. şimdiden çok teşekkür ederim kolay gelsin herkese..
-
@elbet1gün başvuramazsın mezun olman gerekiyor.
-
Siz ne sipariş vermistiniz. Sakıncası yoksa tabi..