Merhaba bir konuda sizden destek bekliyoruz. Az önce ÖSYM tarafından aranıp fakültemizin kılavuzda belirtilen şartları taşımadığı için sınava giremeyeceğimiz söylendi.
Ben Marmara Üniversitesi Bankacılık Sigortacılık Yüksekokulu mezunuyum okulum 4 yıllık fakülte düzeyinde eğitim vermekte ve YÖK tarafından denkliği kabul edileli 10 yılı geçiyor. Kamu kurumlarının sınavlarına girerken hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Kaymakamlık sınavına girecek benim gibi yüzlerce kişi bugün aranıyormuş. Biz şehir dışından katılım sağlayacağız otel ücretini ödedik gidiş dönüş uçak bileti aldık. Sınav ücretini ödedik. Ama giremiyorsunuz diyorlar. Sınava üç gün kala düşmanınız yapmaz bunu size. Böyle haksızlık olmaz. Ne içişleri bakanlığı ne ÖSYM yapacak bir şeyimiz yok diyip işin içinden sıyrılıyor. Bu kadar kolay olmamalı her şey. Bu ülkede hak yemek insanları mağdur edip hiçbir sorumluluk almadan kaçmak bu kadar kolay mı?
Sizden de bu konuda duyarlılık bekliyoruz ve bu konuyu haberleştirmenizi istiyoruz. Şimdiden teşekkürler iyi günler.