2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@issizadam ben de mahkumların açmazı yaptım.
-
@genclerbirlikli Köy idaresi çok genel bir kavram. Köy bütçesi sayılabilir belki.
-
@genclerbirlikli baya yanlis yapmışız ben koy butcesi yaptim
-
@Mimar bende koy dernegine gelir yazilir diye yazdim
-
@mgg hizmetsel yerinden yönetim kuruluşları
-
@Oruçreis 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@mgg hizmetsel yerinden yönetim kuruluşlari
= KAMU KURUMLARI
oda olur -
@magduriibfli ben de öyle salladım ulan köylüyüz bir de
-
Köylüye kesilen ceza sorusunu teyit ettirebilecek olan varmı?
-
@mgg hocam kanuna baktım "köy parası"n içinde köylüye kesilen cezalar var. cevap köy parası.
-
@FC-Real-GDP Madde 92 – İşbu kanundaki cezayinakdiler köy sandığının varidatıdır.
-
@Hulasamu madde 17 - köy parası şunlardır:
..
3- İşbu kanuna göre alınacak ceza paraları; -
@Hulasamu sinavda köy Sandığı yazdım..
Daha genel bir ifade olsun diye koy bütçesine çevirdim. .
Olmazmi..bunu soruyorum -
@mgg Komisyon kanunda nasıl yazıyorsa o cevabı ister ki bir 'M' harfini kurum yada kurul yazandan puan kırarlar.
-
@OseneBuSene kardeş turkceli mi 24 türkçesiz mi
-
Bir kişi yazmaz köy sandığı diye..cevap bu diyen hocalar dahil kanundan baktığını düşünüyorum..köy butcesi olması lazım sandık nedir ya nerde duruyormus o sandik..sonuçta sandık bile olsa muhtarın değil ya bu köy bütçesine gidiyor
-
@aksaclı Türkceliymiş hocam , zaten türkcesiz 24 olsa cok sıkıntı olurdu ya
-
@mg_ dostum tam ikame durumu var.paranın tamamıyla x alabilirmiş.5 yapıyor o zaman galiba
-
@onuktekin rica ederim.sen bakma dostum o uçanlara.adam çıkmış soruyla inatlaşıp kendi cevabını doğru kabul ediyor.sonra uçuyor netler
-
@FC-Real-GDP Hocam sevindim yalnız değilim. Bana en yakın o cevap geldi. Zaten mahkumlar açmazının tanımına da bakarsak bizim soruyu anlatmış gibiydi.
''Mahkumların açmazı (Prisoner’s Dilemma-Tutsak İkilemi): A.W. Tucker tarafından geliştirilen ve oyun teorisinin klasik bir oyunu olan Mahkumların açmazı şu şekilde ifade edilebilir:
Elde iki mahkum vardır.Bu mahkumlar,birbirlerinin söylediklerinden habersiz olmakla beraber aynı suçtan dolayı tutulmaktadır.ikisine de üç seçenek verilir.1-susma,2-diğerini ele verme,3-itiraf etme.Şu duruma göre,birbirinin söylediklerinden habersiz olan mahkumlar,en iyi strateji olarak birbirlerini suçlamayı tercih edeceklerdir.
YANLIŞ ANLAŞILMASIN KESİN DOĞRU DEMİYORUM SADECE BEN BÖYLE YAPTIM
-
Hizmetsel yerinden yönetime hizmetsel kamu kurumu yaptım. Sizce umut var mı? Birde köy bütçesi yazdım. Olur mu? Ne diyosunuz?