2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@taromisaki9 26-27 gibi tahmin etmiştim. Çok inmiş. Demek ki ne olacağı belli olmuyor. Bakalım bekleme zamanı artık. Teşekkür ederim.
-
@Priss kabul edilmez Avrupa insan hakları deyince Avrupa konseyi akla gelir..soru birleşmiş milletlerin kabul ettiği metni soruyordu
-
@mg_ fayda fonksiyonu x+y olduğu için adam sadece x tüketir. Çünkü sadece x tüketince faydası 5 oluyor, diğer olasılıklarda( mesela 3 x 1 y olsa faydası 4 olur) fayda hep 5ten düşük. Bunlar tam ikame mallar, sadece düşük fiyatlıdan tüketir cevap 5 olur
-
@mg_ 5 olacak..tam ikame olduğundan en çok hangisinden alıyorsa o tercih edilecek..
-
25 dogruyla 400 girme ihtimalim var mı
-
İnsan hakları evrensel bildirgesi/ beyannamesi/bildirisi yazanlar kabul edilir bence. Çünkü herkes mutlaka bu versiyonları duymuştur. Belgenin türkçesine baktım az önce, başlık beyanname ama metin de bildirge diyor filan. Kurul/kurum ayrımı bunda olmaz diye düşünüyorum
-
Selamun aleyküm arkadaşlar , bu sene bende potodayım. Hepimiz için hayırlısı olsun .
-
@mg_ hocam M=X.Px+Y.Py ve MUx/MUy=Px/Py 10=2X+4Y daha sonra X'e göre türev/Y'ye göre türev 4Y/2X=2/4 buradan 4Y=X gelir denkleminde yerine koyunca 10=3X X=10/3 bulunur.Bunu soruyordu. 10/3 yazdım. Küsüratla ilgili bir açıklama varmıydı?
-
@illidan Seneye kasım gibi yada mayıs 2018 en yakın gelebilir bence. Ancak sayı artık 100 olmaz gibi diyolar açığa alınmalar devam etmezse artık tabiki.
-
@onuktekin 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@mg_ hocam M=X.Px+Y.Py ve MUx/MUy=Px/Py 10=2X+4Y daha sonra X'e göre türev/Y'ye göre türev 4Y/2X=2/4 buradan 4Y=X gelir denkleminde yerine koyunca 10=3X X=10/3 bulunur.Bunu soruyordu. 10/3 yazdım. Küsüratla ilgili bir açıklama varmıydı?
Nasıl bir hata yapmışım şimdi farkettim çok pardon.
-
@davidricardo
normalde kac hocam sayi? 60 falan mi? -
@davidricardo
insallah mayis olur. bu sinavdan gec haberim oldu maalesef yeteri kadar calisamadik, vaktimiz de yoktu. sadece bu sinavi bekleyecem, o yuzden eylul-kasim 2018 e kadar atmazlar insallah. -
arkadaşlar kutluay hoca kendi alanındaki soruları twiterda paylaştı ordan daha net olur bakın isterseniz
-
22-23 doğru kurtarmaz heralde
-
@Göktürk gecen sene 60 kiside 24 d ile kapatti ise bu sene 100kiside 27 biraz fazla gibi degil mi 25 26 gibi olursa sasirmam hocam
-
kaçta kalır acaba benimde şu an hocanın yazdıklarına göre 22 doğru görünüyor türkçe iktisatla beraber 26yı görsek acaba kalabilir miyiz
-
Herkese merhabalar
İktisat:
-5
-450
-aktif nüfus
-tam dışlama etkisi
-0,8 -
@FreeBoY aynı kaderi paylaşıyoruz (((:
Tahminim 24 le kapatır.
-
Anayasa: