2017 Kaymakamlık Sınavı
-
14 nolu protokol mu cvp ? Kolay degildi bence detaya calısmaktan temel seyleri karıstırdık
-
@evy06 verilmedigini nasi anladiniz hocam kitapcik mi incelediniz osym de
-
@Göktürk geçen seneki sınavı a kadroya çalışan kazandı
-
Geçen seneden daha kolay olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar.Geçen sene 26 ve 28 doğru bekleyen arkadaşlarımın sıralaması 170 küsürdü.Her sınav sonrası olduğu gibi herkes kendi yaptığını doğru kabul ediyor ve dolayısıyla doğru sayıları yüksek çıkıyor.Bir hayale kapılmadan beklemek en doğrusu diye düşünüyorum.
Sınava emek veren vermeyen herkese geçmiş olsun. -
@Mimar hocam beyanname yerine bildirisi yazılsa verilir ama kurum yerine kurul yazılırsa vermezler bence. Yürütme organı çünkü.
-
Avrupa insan hakları evrensel bildirisine puan çıkar mı acaba
-
@Priss çoğu kaynak ve barolar bildiri diye eklemişler.hatta ekşideko başlıkta öyle verilmesi lazim
-
@OseneBuSene sorun o değil dostum başına Avrupa eklemem
-
@mülkiyeli.1 hocam insallah dediginiz gibidir. Yalnız ben gecen seneye göre soruları karşılaştırıyorum da gecen senenin iktisat soruları çok daha zordu insan hakları sorulari daha belirsizdi. Anayasa kim ne derse desin bu sene en temel şeyler sorulmuş. Kendi cevaplarimi doğru kabul etmek degil yaptığım kesinlikle ama bu sene daha az çelişkili soru olduğunu ve daha yüksek puanla kapatacağıni düşünüyorum.
-
Klasik durum
Fayda sorusu 3
450
Aktif nüfus
c 0,80
Var mı bunları yapan -
@Priss kabul ederler hocam. Neticede çeviri metin bunlar ve bazı kaynaklarda bu şekilde bahsedilmiş. O kadar katı olmaları hakkaniyete uygun olmaz.
-
İkmb
2005
1946
Esnek kur politikası -
BM genel kurulu
Kamu yararı
İnsan hakları evrensel beyannamesi
11 ? -
İktisat ve İnsan Hakları kesinlikle daha kolay çıkmış. Umarım bir daha ki sınav da böyle olur.
-
@Mimar onu kabul etmezler hocam
-
@mg_ x i ben de 3 dedim hocam yanlış galiba ama.aktif nüfus dedim.yine olsa yine aktif nüfus derim
-
@onuktekin kardeşim emin olamasamda 23 gibi
-
bir dahaki sinav tahmini ne zaman olur? bu alimdan sonra kadrolardaki acil ihtiyac bitecek mi yoksa devam eder mi?
sahsen nisan-mayis civari olsa, 2018 eylul'e kalmazsa cok sevinirim. -
@Priss beyanname bildiri bilgirde diye geçiyor farklı farklı.ben de bildiri diyenlerdenim
-
@taromisaki9 yanlış değil hocam x+y diyor 2+4=6 x fiyatı 2 olduğuna göre 6/2= 3