2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Noktalama işaretli soruda her boşluk 0.5 değil miydi arkadaşlar
-
Arkadaşlar iktisattaki 2 soru işsizlik ve gizli eylem,ödentiler ilgili soruyu netliğe kavuşturabilirmiyiz
-
@aşırıyakışıklı ahlaki tehlikeli olmalı gizli eylemlerin ödenti yaratması.
-
@osaduman ben de ahlaki risk yaptım
-
@Priss valla ahlaki kısmı bi türlü aklıma gelmedi riziko yazdım bıraktım
-
25-28 arası doğrum var gibi duruyor ilk girişim abartmıyorum tam 4 sefer kalkınma bakanlığı yazdım sildim falan son 5dk kala sildim bakanlar kurulu yaptım insan hakları çalışsaymışım kesin kazandım derdim
-
Arkadaşlar iki soruda da İçişleri bakanı yazdım.. bakanlığı yazmam gerekiyordu herhalde kabul etmezler değil mi
-
@reagan hocam bakanlik ile bakan cok farkli seyler kurum ve kurul da oldugu gibi
-
@reagan Bakan olucaktı hocam zaten
-
@reagan Genel sekreter ataması ve uzaklasırma sorusu ikisi de içişleri bakanı olcaktı yanlıs mıyım arkadaslar
-
@fablo Bende ikisine İçişleri bakanı dedim
-
@oguzhan06 İçleri bakanı oldugunu emindim bende kasta öyle okumustum
-
Kutluay diye bi adam görevden uzaklaştırma da bakanligi demiş..internetten baktım eski bir haberde Muammer Güler İçişleri bakanı iken 35 belediye başkanı bakanlığımızca görevden uzaklaştırıldı diyor
-
@reagan kardeş zaten anayasa hükmü madde 127 İçişleri Bakanı net
-
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.5216.pdf madde 22
....
"(Değişik ikinci fıkra: 24/10/2011-KHK-661/60 md.) Genel sekreter, belediye başkanının teklifi üzerine İçişleri
Bakanı tarafından atanır. "
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.5393.pdf
Belediye başkanı görevlendirilmesi
Görevden uzaklaştırma
Madde 47- Görevleriyle ilgili bir suç nedeniyle haklarında soruşturma veya kovuşturma açılan belediye organları
veya bu organların üyeleri, kesin hükme kadar İçişleri Bakanı tarafından görevden uzaklaştırılabilir -
@osaduman cevabın asimetrik enfermasyon(eksik bilgi) olduğunu düşünüyorum ben eksik bilgi yazdım sınavda ahlaki riziko bu eksik bilginin bir alt başlığı bakalım hayırlısı
-
@onuktekin görevlendirme başka görevden uzaklaştırma başka hocam. Cevap yine de içişleri bakanı ama tartışmasız. Belediye kanunu madde 47.
-
@kombassankoma Düzenledim hocam. Haklısınız yanlış yeri yapıştırmışsım.
-
Adam bi cıkıntılık yapmasa olmaz
-
Arkadaşlar meclis denetim yolları ile ilgili soruya cevap olarak "soru" yerine "soru önergesi" yazdım sıkıntı çıkarır mı sizce