2017 Kaymakamlık Sınavı
-
ıs lm sorusunun cevabı nedir hocam
-
@onuktekin Dogrudur hocam ben koy butcesi yaptim.Kanuna baktigimizda yanlis oldugu belli.Hoş o kanunda yazilan ifadeyi okumus olsam da anlamazdim yani degisik soru.
-
@taceddin Bunu bende merak ediyorum tam dislama mi dogru dislama etkisi mi veya bu cevaplar birbirine alternatif olabilir mi?
-
@luthor hocam kesin yanlış yaptım da o soruyu merakımı yenemiyorum
bir de şu protokol sorusu 11 mi 14 mü -
iktisattaki gizli faaliyetlerin diğer kişinin ödentilerini arttırması sorusunun cevabı ters seçilme olabilirmi ?
-
@taceddin 14 hocam galiba siz onceden yazilanlara da bir bakin forumda belki biri cevaplamistir.Ben bu soruyu hatirlayamadim sinavdan sonra hocam soylemisti.
-
emin olamadığım soruları yanlış olarak hesapladım 23 doğru çıkıyor
-
Degerli arkadaslar benim soylediklerim herhangi birisini hedef alan ifadeler degildir. Bu sekilde olan bir kesim var ve sosyal medyada kasitli olarak paylasim yaptiklarini zannediyorum. Sahsi olarak algilamayin.
Bu arada protokol sorusu 14. ek protokol olacak. Protokolun 17. maddesine bakabilirsiniz. Soruda Avrupa birligi hangi protokol ile dahil edildigini soruyordu. 14. protokol ile Avrupa birligi dahil edilmedi. Maddede "Avrupa birligini bu sozlesmeye katilabilir." ifadesi var. Yani dahil edilmedi.
-
-
@realist
Özelleştirme ile ilgili 1986 da kurulan "Yüksek Planlama Kurulu"http://www.oib.gov.tr/Türkçe/Kurumsal/Detay/Yasal_Çerçeve/1488875748.html?
-
@onuktekin Hocam bende 2005 olduğu nu düşünüyorum hocanın dayanağı bankacılık sistemi vs kanun açık
-
@ihsan.turedi yüksek planlama kurulu hisse senetlerini nerde satıyordu peki "yüksek planlama kurulu borsası"nda mi
-
@FC-Real-GDP İMKB'nin de kuruluş tarihi 1985 ama.
-
Turkce haric 24-25 net yapan bu sınavda mulakata kalir. Sinav bitince koy sandigi cevabini veren cok arkadas biliyorum. Genel anlamda da sinav kolaydi, hakkeden kazansin.
-
Bence gecen sene ne ile kapattiysa bu sene 1 2 puan dusuk kapatacak
-
Yani 1 2 net dusecektir cunku kolay sinav gorunumlu soruyu okududugunda aklina iki uç cevap gelen bir sinavdi
-
özelleşstirme sorusunun imkb ile ne alakası var ???
-
@odaklan25 öib cevap
-
@siyasal erdal unsal da iş gücü diyor...kurumsal olmayan nüfusta ...mahkum lar askerler vs..dahil....
-
@samoel ... hisse senetlerini satmak için diyordu. hisse senetleri borsada satılır.