2017 Kaymakamlık Sınavı
-
.........
-
@kek soruda zaten ne kadar süre içerisinde başvurur diyor.ayrıca en sonki sınavı kazanan ve kaymakam olan arkadaşımada sordum kesinlikle öyle birşey yok dedi.insanların keyfini kaçırmayalım böyle kendinizi kandırmayın filan gibi net cümlelerle..
-
.................
-
arkadaşlar sınava giren sayısı 20.000 civarında olmuşmudur?
-
arkadaşlar şöyle bir durum var adamların yayınladığı örnek sorulara baktığınızda aslında bizlerin düşündüğü gibi bir paranoya durumun olmadığı bence ortaya çıkıyor tbmm başkanı , meclis başkanı sorusu mesala bu sınavda sorsalardı bu soruyu buradaki bazı arkadaşlar meclis başkanı kesinle kabul edilmez diyeceklerdi. Kaldı ki türkçe daha da geniş bence iğne atsan yere düşmez mahşer alanı sorusu da buna örnek olur. İçiniz rahat olsun.
-
arkadaşlar içiniz rahat olsun o kadar vicdansız değil puan verenler gecen sınavda 23 tam cevaplı doğrum 4-5 tanede acaba kabul ederlermi dediğim vardı. büyük ihtimal kabul etmişler
-
@kek hocam o sorularda çakallık yoktu bütün sorularda kaç gün içinde diyordu.
-
merkez teşkilatı 7 gün 45 gün vs bunlar kabul edilir.
-
@antimadde türkçe hariç 26,5
-
@makif34 eğer süreler dedikleri gibiyse 23,5 onlar yanlış olur sınava 7 yıl sonra tekrar girdim bu tarz sınavı sevdim
-
Arkadaslar bu toplumsal refah sorusun da tam rekabet ibaresi yok muydu neden tekel gibi cozuldu
-
@makif34 tebrikler güzel sayı
-
@Jakuppp Trp de piyasanın talep doğrusu negatif eğimli, firmanın talep doğrusu yatay, sanırım çeldirici nokta piyasa / firma detayıydı.
-
@macmohan2 oyle de hocam tam rekabetci firmanin piyasa egrisi ile ilgili bir ifade varmiy di ben sadece tam rekabetci kelimesini hatirliyorum
-
@Jakuppp piyasa talep- arz fonksiyonu ibaresini hatırlıyorum ama emin değilim tabi. Eğer öyle değilse haklısınız, talep yatay çözülmesi gerekir.
-
@Jakuppp Hocam arz ve talep eğrilerinin şekillerinden dolayı öyle hatırlıyor olabilirsiniz.
-
Alan 17 gk 7 türkçesiz olma ihtimali var mıdır bu sene geçen seneye göre yüksek kapatabilir diye dusunenlerdenim
-
@iktisatsever tşk ederim Allah en iyi yapacak kimse ona nasip etsin eskiden işim yoktu böyle düşünmezdim olmayınca çok üzülmüştüm olgunlaşınca insan değişiyor
-
Ben bi soruyu sifir yaptim zaten yanlis olarak sayiyorum cunku tam rekabet duzeyi birinci fiyat farklilastirmasina esittir yani monopolcunun refahi maximum olur diye dusunerek toplumsal refahi sifir yaptim yanlis dusunmus de olabilirim
-
Arkadaşlar hizmet yerinden yönetim yanlış mı kabul edılır fikriniz varmı acaba?