2017 Kaymakamlık Sınavı
-
bu arada köy bütçesi kabul edilecektir kanaatimce
-
@oguzhan06 neden kabul edilsin ki acikca yaziyor kanun da koyy sandigi bende butce yapmistim
-
@oulusoy89 bende ters seçim yaptım. Olabilir.
-
Ben danistay sorusuna "2 ay" yazdim. "Icinde" demedim, kabul ederler mi?
-
@Sirius tabi ki ederler etmeliler
-
Etrafınızdaki iddialı adaylardan yuksek duyduklarınızın doğru sayıları nasıl ?
-
İktisatın rakamsal cevaplarıda mı yazıyla yazdınız arkadaşlar.ben diğer bölümlerde rakam harf yaptımda iktisatta örneğin 0,8 dedim.Sıkıntı çıkartırlar mı acaba ?
-
Arkadaşlar Kutluay hoca Danıştay sorusunua 2ay-2ay yazmış.Böyle mi yazdınız siz ? Ben bir tane 2 ay yazdım
-
@taromisaki9 Ben tek 2 ay yazdım.
-
@taromisaki9 Yok hocam rakamla yazılmasında neden sorun olsun?Yazısı okunmayacak kadar kötüyse adayın, o zaman sıkıntı olur.Örneğin 7'si 1'e ,3'ü paranteze ,2'si 1'e benzer yazıyorsa yazıyla da yazması daha iyi tabi.Bu anlattığım ihtimallerde de okuyan kişinin anlaması zor değil.Bu yüzden bu konuyu dert etmemek gerek diye düşünüyorum.
-
@macmohan2 türkçesiz ve standart sapmasız hocam.ham puanlar tarih:5, tr eko:10, i.hak:10, ay:15, ikti: 15 , idare: 35 bunlar ham puanlar hocam.bu verilere göre hesaplandı bunlar.
-
@kamikaze merkez teşkilat , 2 ay vb. sorularda zaten soru kökünde bakanlık, ne kadar süre içinde gibi ibareler olduğu için sorun teşkil etmeyecek diye düşünüyorum.
-
@kamikaze anladım, teşekkürler.
-
@kamikaze Dostum 25 tam doğru ve 3 yarım doğru sence iş görür mü?
-
@oguzhan06 Ben nedense kurulan diyordu diye hatırlıyorum eğer dediğiniz gibiyse 2.5 puan hayırlı olsun
-
................
-
@Priss türkçe dahil mi hocam ? bu seneyle ilgili tahminim türkçe dahil 26 -,+ 1 ile kapatacağını düşünüyorum.
-
@kamikaze Hepsi dahil dostum
-
@kek geçen sene de aynı süreci yaşadık hocam ve yine çoğu kişi ona dikkat etmediği halde puan aldı bence( kesinlik yok ).yani inşallah puan verilir yoksa çok can yakacak.
-
@kek 7 gün içinde yazılmadığında, 7. gün başvuralamayacağını düşünüyorsanız dediğiniz doğru olur. Sözünü ettiğiniz şey retorik ,7. günün sonunda hakkınızın sona erdiği anlamına gelir. Dolayısıyla insanları böyle bir tartışmaya sokmak anlamsız.