2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi bu link zaten yok muydu Hocam?
-
@althusser kardeşim vardıda 2017 sayısal veriler tablosuna atmişlar öğlende burada değildi, şöyle anlatayım kaymakamlık tablosuna girin, orada kılavuz, sayısal bilgiler vs var ya orada sayısal bilgilere tıklayıp 2017 yi seçin
-
@can-mavi bugün gelecek bu...
-
@oflu61 hocam siz incelediğinizde herhangi yanlıslık tespıt edıl mı ? Aslında sorular vecevaplar yayınlanmadığından hata oldugunu farkedebilme ıhtımalımız de azalıyor . Bekledıgımızden dusuk gelse bıle belkı yanlıslık var demek yerıne kabul edılmemıs dıyebılırız .s
-
@can-mavi
kardeşim zorla azıcık daha açıklayacan sen bu gidişle bugün sınavı , seni kaymakam değilde ösym ye bilişim uzmanı mı yapsak -
@gizemce ücret mukabilinde kendi cevaplarını ve doğrularını inceleyebiliyorsun
-
Artık ahali sıkıldı. 1.5 ay sınav sonucumu beklenir yahuu...
-
@ugur55 :):) eğer öyle olursa link takibine gerek duymazsınız, ben girerim foruma söylerim, duyumum var şu gün açıklanacak diye
-
Link işinden anlayan arkadaşlar zaten açıkladılar. Bugün geliyor arkadaşlar. Hazır olun.
-
@kaydı-silinmiş inşallah diyelim, bazen istisna oluyor, geçen yıl idari hakimlikte link geldi ama ertesi gün açıkladılar
-
@kaydı-silinmiş bir duyumcu iddiasıyla yazmışsınız hocam
-
@can-mavi hocam sarkmaz bence. Linkler yalan söylemez
-
@althusser hocam o kadar girip kazanıp Elenince, duyum değil de tecrübe diyelim
-
Ben artık bıraktım ÖSYM sayfasını, burda sayfa yeniliyorum sadece:)
-
eğer bugün açıklanmazsa bu forumun sayfa sayısı haftasonu 1000 i bulur ben diyeyimm
-
- link açıldı..
-
@orkaraca hocam mesai bitince herkes bitik vaziyette bırakıyor forumu yeni mesaiye kadar
-
@althusser Aynen hocam.Ilk zamanlar bende ösym sayfasini yenileyip duruyordum ama artik sadece buraya bakiyorum.Eger diyorum 10 dk da 10 sf atlanmissa kesin aciklanmistir siye de sayfa sayisina bakıyorum.Hayirlisiyla artik bir aciklansa.
-
@ömermuhtar 1 saate duyuru, 5 e de ilan gelir o zaman
-
@can-mavi
O zaman sayısal veriler yükleniyor şu an. .
Öylemi? ??