2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@realist puanlaması bütün müydü o sorunun ? Vurgu var ise ! Olur.o zamanda bizimki yanlış olur
-
@D.Drogba 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@siyasetbilimci
Kanunda yazilan ifade cok net. Cevap koy sandigi bunun alternatif bir cevabi ne yazik ki olamaz. Koy butcesini kabul eden ozel butceyi de kabul etmeli hatta bir anlamda genel butce bile kabul edilebilir bu mantikla..Ne alaka ??
-
@taromisaki9 başkaları puanlaması ayrıydı diyorlar ama ben boşlukların yanında veya başka bir yerde ayrı bir puanlama görmedim.
-
Mülakat beklemiyorum zaten her yazdığından şüpheye düşer oldum acaba adımı doğru yazabildim mi .
-
arkadaşlar komisyon sorusu tek puanmıydı yoksa 1.25 1.25 şeklinde mı puanlama yapılmıştı hatırlayanlar var mı ?
-
@mustafa-kader yarı yarıya dostum eminim. İnşallah noktalama sorusu da 0.5dir. yoksa soru komple gider
-
@Priss 0.5 dostum hatirliyorum.
-
@Priss noktalamdan da ben eminim
-
@forumders Test sorusu cozuyordum her 3 nokta koydugum yere nokta koymuslar testte. Ben de nokta koydum kesin noktadir bu 3 noktanin degisik bi kullanim yeri var
-
@Priss noktalamadan da ben eminim 0.5 şeklindeydi:)
-
Tecrübeli arkadaslar sorulara yapılan iptal talepleri vs. sonuç açıklanma sürecini uzatır mı?
-
Köy sandığı çok açık bir şekilde sorulmuş.Köy sandığı denilen şey köyün nakit akışının gerçekleştiği kasa.Köyün ATM'si olarak düşünün.http://www.migm.gov.tr/mali-yapikoy Köy bütçesi, köyün bir yıllık gelir ve gider tahminleriyle imece ve salmaya ilişkin hususları içeren köy ihtiyar meclisi kararıyla kabul edilir ve ilgisine göre kaymakam veya vali tarafından onaylandıktan sonra kesinleşir. Köy bütçesi budur.Dönem içinde cezalar, nakit akışının gerçekleştiği, köy sandığına gidiyor. "İşbu kanundaki cezayinakdiler köy sandığının varidatıdır. ":Cezaların nakitleri köy sandığının geliridir.
Sonuç olarak köy bütçesi doğru bir cevap değil. -
@username7 arkadaşlar noktalama işaretleri ".",... olmayacak mı?
-
@mehmetsy Ben son seyi nokta yaptim digerleri sizinki gibi. zaten tek tek puanlaniyor sorun olmaz
-
Ben hizmetsel örgütler yazdım kabul etmeyecekler mi şimdi? Themis'de o konu hizmetsel örgütler diye vardı bende afilli olsun diye hizmet yerinden yönetim yazmadım
-
@siyasetbilimci Bayan olarak şansımız çok mu düşük acaba. Ümitsiz değilim ama öyle düşünmeden edemiyorum. Yüzde onu bulmuyor çünkü alınan bayan sayısı.
-
@siyasetbilimci eğer "edebi" yazdı iseniz onun manası "yazınsal" demek... Yani "sıfat olarak yazın değeri taşıyan" demek fakat "ebedi" yazdı iseniz "sonsuz" demek...
-
@taromisaki9 soru bütündü
-
Arkadaşlar tartışmalı soruları yanlış kabul ederek bi ham puan hesabı yapsak nasıl olur buradaki arkadaslar olarak bi siralamamizi görelim
-
@luthor özgün ve yaratıcı bende aynı şekilde yaptım valla:) yüzeysel demedim üstünkörü dedim ama aynı şeyler zaten. noktalamamız farklı bir tek.