2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kamikaze HOCAM KONUYLA İLGİLİ BANA BİLGİ VERİRSENİZ
-
@kamikaze 65
-
any 4 doğru
İdare 11,5
İktisat 2 doğru
Tr ekon.4 doğruimkb yazdım
İnsan kaynakları 2 doğru
Tarih 2 doğru
Türkçe 3 kesin doğru -
@kamikaze türkçesiz 21,5 dogru
-
@ihsan.turedi Bu ceza nereye gelir kaydedilir diye soruldu.Köy bütçesi,köy idaresi,köy sandığı aynı yere çıkmıyor. Çok zorlama olur.Buna şöyle örnek verebilirim: TBMM meclis başkanını sorsa TBMM meclis başkanını yazmak yerine meclis başkanı yazılsa aynı yere çıkar ama başkanlık divanı aynı yere çıkmaz.Disiplin amirini sorsa katip üye desek yine olmaz.Ama hizmetsel yerinden yönetim kuruluşları/hizmetsel kuruluşlar olabilir. Başka bir örnek Kişisel Verileri Koruma Kurumu yerine,yürütme organı olan,Kişisel Verileri Koruma Kurulu yazılırsa olmaz.Biri kurumun adı diğeri yürütme organının aynı şey değil ki.
-
geçen sınav sonucundan önce adayların türkçesiz ham puan tahminleri ve sınav sonuç puanları
not: tahmin hatası ve alan sınav netleri ile ilgili bilgiler dikatte alınmadığı için bazı tutarsız sonuçlar ortaya çıktığını düşünüyorum.ayrıca türkçesiz olduğu da dikatte alınmalı ham puanlar.ali asker :58 ----------82
ddrogba:50.5---------66.7
bestof92:51-----------77
osamano:62----------75
yemre6606:61-------79
k.karasu:60------------76
miatty:55---------------74
davidricardo:50-----64
issizadam:61---------79
g4z1 :49---------------71
evy06:50--------------63
kamikaze:60---------75
ozan:55.5-------------76
unutan:59------------77 -
@ihsan.turedi Kaldı ki kanundaki halini,daha anlaşılır bir cümleyle, sormuş." İşbu kanundaki cezayinakdiler köy sandığının varidatıdır"
-
ugur1144 : 55
conmaynard: 60
fetih : 60
kamikaze : 67
hamsi : 66.25
luthor : 52.5
kaimoğlan : 53.75
sgkci :57
realist: 65
makif34: 63.75 -
@kamikaze Türkçeyi dahil edelim mi hocam etmeyelim mi. Geçen yıl dahil etmemiştik
-
@onuktekin evet hocam, ben de size hak verdim şimdi.
-
@issizadam
hocam türkçede kesin diyebileceğimiz sıralama ve noktalama.diğerlerinin cevabı kişiden kişiye değişecektir. bence türkçesiz olması yine daha iyi sonuçlar verecektir -
@kamikaze türkçesiz mi hesaplayalım bu arada eline sağlık
-
geçen sene listeyi hazırlayan arkadaş sınavı kazanamamıştı sanırım türkçesiz hocam.daha objektif olması için.
-
@kamikaze Türkçesiz 58,75
-
ugur1144 : 55
conmaynard: 60
fetih : 60
kamikaze : 67
hamsi : 66.25
luthor : 52.5
kaimoğlan : 53.75
sgkci :57
realist: 65
makif34: 63.75
forumders:58.75
kaymakam:65 -
Türkçesiz 65 ham puan
-
@kaizen ilk intiba vurgu lakin soruda tüm paragrafın düşünülmesi gerektiği belirtiliyordu kadınların kahraman gösterilmemesi bakımından
-
Her şey içinde toplam puanım 66,5. Olmaz gibi geliyor bu puanla. Ancak köy bütçesi, özelleştirme idaresi, bakanlık teşkilatı, Avrupa insan hakları evrensel bildirgesi ve ahlaki riskten puan alabilirsem iş değişir. Alamazsam zor.
-
@Priss hocam türkçesiz ve kesin olanı söylerseniz sizi de ekleyelim olmaz mı
-
@kamikaze Türkçesiz 53,75 dostum