2017 Kaymakamlık Sınavı
-
ugur1144 : 55
conmaynard: 60
fetih : 60
kamikaze : 67
hamsi : 66.25
luthor : 52.5
kaimoğlan : 53.75
sgkci :57
realist: 65
makif34: 63.75
forumders:58.75
kaymakam:65
priss : 53.75
işsizadam:65
jakuppp:55
ömermuhtar:60 -
Hocam beni de yaz o zaman Türkçesiz 65
-
@Priss Avrupa kesin yanlış birleşmiş milletler den bahsediyoruz Avrupa konseyinden değil..özelleştirme bilmiyorum köy butcesi olabilir
-
@forumders link açılmıyor
-
@reagan geçmiş yıllarda bu sınava girip kağıdını yerinde inceleyen birisi lazım bize acaba puanlama yaparken direk çiziyorlar mı yoksa o kadar insafsız değiller mi.
-
@Priss Hocam ben yansima yaptim. Saydiklariniz arasinda bir tek ahlaki riskten alabileceksiniz gibi geliyor cevabin o oldugunu dusunuyorum
-
beyler şuan türkçesiz verilere göre 25-26 doğru çıkıyor, orlama 4 de türkçe desek 30 doğrunun altına inmez tezi güçleniyor haberiniz olsun...
-
@kamikaze Tuekcesiz 55
-
@kaimoğlan O da beni potaya sokar dostum iktisat fullemiş olurum
-
@Priss Beni de pota disina itiyor buyuk ihtimalle
-
@kamikaze 60 da bizden o vakit
-
Gecen senenin 1.si belliydi burada birinin arkadasiydi yok mu tanidik
-
@Ömermuhtar size katılmak imkansız ben puanları artıracak tek etkenin Türkçe olduğunu düşünüyorum.hatta şuan hazırladığımız liste puanların düşebileceğini bile gösteriyor diyebilirim hocam.( eğer biz bütün tembeller bu sayfada toplanmadıysak (bu gerçekten şaka) )
-
bu siralama sorusunu hatirlayan var mi.osmanlida istanbuldan once baskent olan ve andropolisin mirascisi edirne diye mi devam ediyodu.bi de virgul konulacakmis sanirim.
-
@kamikaze Dusmese bile hemen hemen ayni gelecek 26 ve ustu yapan mulakata kalir cok buyuk ihtimalle gorunen o cunku.
-
@ultras06 sadece sıralayınız diyordu
-
@Ömermuhtar nasip bu işler. Ömer kazandım dersin, 1-2 soruyla dışarıda kalabilirsin . Herşeye hazırlıklı olmak lazim
-
@ultras06 ben edirne'den sonra virgül koydum ama bence hiçbir anlamı yok sadece anlamlı şekilde sıralayınız diyordu
-
@kamikaze ... kardeşim genel ortalama olarak aldım dediğin gibi derece yapacak ham puanları hesaba katmadım umulur ki haklı çıkarsın
-
@kombassankoma aynen hocam ben de edirneden sonra koydum.noktayi da koymamislar.siz koyun gibi bi hava sezdim.