2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@OseneBuSene kesinlikle katılıyorum.. ALLAH herkesin hakkında hayırlı sonuçlar nasip etsin..
-
@Ömermuhtar umarım siz de yanılırsınız doğru sayı tahmininizde ama dediğiniz gerçekten çok fazla yüksek bu kadar tartışma,belirsizlik ortamında.
-
Aslinda yanuna iktisat netlerimizi de yazsak iyi olamz mi
-
@Jakuppp aramızda sağlam istatikçi yoktur bence , çarşı karışır hocam
-
@kamikaze canı gönülden yanılmaya razıyım kardeşim hayırlısı bakalım..
-
@kamikaze iktisat belirleyic olabilir
-
@makif34 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
any 4 doğru
İdare 11,5
İktisat 2 doğru
Tr ekon.4 doğruimkb yazdım
İnsan kaynakları 2 doğru
Tarih 2 doğru
Türkçe 3 kesin doğruinsan kaynakları ulan bütünlemesinden 5 almıştım ne günlerdi.
-
Boş ve yanlışlar;
-bozkurt lotus
-tr ekonomisi 1986
-dış ticaret fazlası
-kamu yararı dışındaki insan hakları sorularının tamamı(3 yanlış)
-bilgi edinme
-bakanlık teşkilatı
-imar ve bayındırlık (1,25 lik kısım)
-iktisattaki gizli faaliyet olan soru -
@kamikaze @issizadam iktisat cevaplarım 450-4-negatif dışsallık-0,8- kurumsal olmayan sivil nüfus- dışlama etkisi(crowding out) buna göre iktisatım kaç doğru bir yorum yaparsanız sevinirim?
-
ugur1144 : 55
conmaynard: 60
fetih : 60
kamikaze : 67
hamsi : 66.25
luthor : 52.5
kaimoğlan : 53.75
sgkci :57
realist: 65
makif34: 63.75
forumders:58.75
kaymakam:65
priss : 53.75
işsizadam:65
jakuppp:55
ömermuhtar:60
fcrealgdp:63.75 -
@Ömermuhtar hocam dışsalık olsa bile sizin cevabınız yanlış çünkü soruda artırma ya da azaltma yoktu.sadece etkilemesi vardı.bence 3-4 doğrunuz çıkar.sadece dışlama kabul edilir mi bilmiyorum.
-
@kamikaze eyvallah kardeşim saol..
-
@Oruçreis hocam türkçesiz emin olduğunuz cevaplar ile ham puanınızı hesaplarsanız listeye kendinizi ekleyebilirsiniz
-
@kombassankoma virgül getirdim edirneden sonra
-
@Ömermuhtar 450, kurumsal olmayan sivil nufus ve 0.8 dogru
-
@Priss HOCAM HAM PUANIM 65 İN ÜSTÜNDE TÜRKÇELİ O ZAMAN MÜLAKATA KALMA DURUMUM NASIL
-
@kamikaze hesaplama hakkında hiç fikrim olmadığı için ayrıca net hesaplamanı istediğim için de detaylı yazdım kusura bakma emirvaki oldu:)
-
@kamikaze
Ben hazirlamistim listeyi gecen sene un seker pamuk sorusu ( dogrusu un seker kumas imis) ve etkinsiz sorusunu ( tam etkinsiz olarak kabul edilmis) dogru hesaplamistim yani aslinda 50.5 degil 45,5 puan almisim:)Muhalif olunun (2005,esnek kur, imkb, kurumsal olmayan sivil nufus, dislama etkisi, yerinden yonetim) sorulari cikarttigim vakit elde kalan turkce haric 65 puan
-
@Ömermuhtar Hocam 3 doğrunuz kesin ama dışlama etkisinde ben kararsızım çünkü sorudaki tanımda özel durum olan tam dışlama(engelleme) durumunu tanımlıyordu. Dışlama etkisi yazılmasına puan verilmeyeceği kanaatindeyim. Tam dışlama olursa, maliye politikası etkisiz hale gelir, yani genişleyici maliye politikası sadece faiz oranını değiştirir, çıktıda bir değişme olmaz. Soruda da bunu tanımlıyordu.
-
@kamikaze hocam forum ortalama olarak uçurmuş böyleyse vaziyet. 27 doğrudan aşağı kapatmasını beklemiyorum dediğimde ilk gün tepki olmuştu. en kötü bekleyen arkadaşımız 52.5 puan ki 21 doğru yapar. 4 türkçe desek 25 doğru. 24 doğru üstü kurtarır diyenler var. komple mülakattayız hayırlı olsun