2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Biliyorum ama sadece tüzel kişiliğe sahip diyordu kamu tüzel kişiliği ifadesi yoktu özellikle ben de buna baktım bilmiyorum ben bu soruyu kendim için yanlış sayıyorum ama en genel ifade deyince ktk daha mantıklı.
-
Köy sandığı na alternatif köy bütçesi olabilir diye düşünüyorum .sınavda ikiside aklıma geldi genel olan bütçeyi yazdım .bir diğeri görevden uzaktırma İçişleri bakani ya da alternatif İçişleri bakanlığı olabileceğini düşünüyorum
YTL sorusuna gelince altı sıfır atildiktan sonraki dönem tedavül tarzı bişeyler hatırlıyorum .2005 aklıma gelmesine rağmen o cümlelerden bende iskillenerek 2006 yazdım .iktisat dışlama etkisi crowding out demek son zamanlarda ÖSYM tam dışlama tanımını seçiyor hepsi aynı şey bunlarda birbirine alternatiftir diye düşünüyorum . -
Arkadaslar yerinden yonetim olmaz ya mahalli idareler de girer anlasilan sinav gecen yilla ayni kapatacak
-
@siyasetbilimci inşallah köy bütçesi kabul edilir dostum da kanunda direkt olarak köy sandığı diye geçiyor o yüzden ben pek ihtimal vermiyorum ama olabilir de bekleyip göreceğiz artık
-
@FC-Real-GDP Bölge kalkinma ajanslari falan içinde var ama sanayi odası yok eğer sordularsa sanirim benimki kabul olmaz.
-
Imkb yazanlar net kabul etmesin
-
Evet bende 5018 içinde kknmk 'ını göremedim.
-
Osym tedavul sorusunda 2005 'i soracak kadar aptal bir kurum degil soru kokunu okumuyorsunuz arkadaslar
-
@FC-Real-GDP Eğer belediye yoksa ösym nin ceabı Hizmet Yönünden Yerinden Yönetim Kuruluşları veya kamu kurumları'dır
-
Imkb yazmak riskli gibi görünüyor evet gecen sınavda da tcmb konusunda baya tartışma lmuştu cumhuriyet mi cumhuriyeti mi diye ama ikisini de kabul etti yanlış hatırlamıyorsam ösym ama sırf tcmb yazanları kabul etmedi diye hatırlıyorum sonradan itiraz edip cevap kağıtlarını görenlerin deyimiyle
-
@vaner soru kökü neydi kardesim
-
@vaner benim sorudan anladığım 6 sıfır atılmış paraların ilk ne zaman kullanıma verildiği soruluyordu. Başka birşey mi vardı
-
@vaner peki hocam siz nasıl hatırlıyorsunuz soruyu benim aklımda kalan itibariyle tedavüle çıktığı yılı soruyordu diye aklımda kalmış
-
@hakperest46. Dogru cevap imkb degil ki
-
Öyle duruma geldik ki en net doğrularımız bile yeni haliyle soru kökü sebebiyle gitmeye başladı o zaman ben sıfır çektim geçmiş olsun bana
-
@hakperest46 tedavüle çıktığı yıl böyle bir soruda bile tartışma yapıyorsak...biri ösym bu kadar basit soru sormaz diyor,sorar kardeşim sorar ösym için ortalama falan önemli değil türkiyenin başkenti neresi diye sorsa inanın edirne söğüt istanbul diyen çıkar osmanlının asıl ası türkiye derler ne de olsa ösym basit soru sormaz
-
@hakperest46 sifir atilma kararindan sonra tedavule ne zaman girdi diyordu bu soruyu babama sordugumda o bile 2005 dedi bu mu yani
-
@vaner kararı almak başka uygulamak başka bu karsrı aldıktan sonra 2005 te tedavüle soktu
-
@vaner yasin çobanın kitabında okuduğuma göre 2004 yılında karar alınıyor 1ocak 2005'te yeni paralar tedavüle giriyor bu yüzden ben 2005 yaptım
-
@vaner Evet 2005 eski parayla ikisi birlikte yururlukteydi. 2009 da her sey tamamlandi