2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@genclerbirlikli Soruyu soran kaç yaşlarındaydı 35'ten küçükse muhtemelen sınava girip 2006 yapanlardandır.
-
@genclerbirlikli paylaşma kardeşim bu aralar biraz tuhaf ortam:) mahfi hoca bilmiyordur diyeni okuduktan sonra bıraktım:)
-
-
@ihsan.turedi inş
-
@ugur1144 yok hocam daha yaşlıydı
-
@görünür-el valla ya hemen tartışma alevlendi
-
@genclerbirlikli ya da millete göre cevap ver. Mesela cevap 2006 mı dedi 'evet tabiki 2006' de. 2009 mu demiş 'aa 2009 tabiki.... vs vs. Ama şakın TCMB'nı kaynakça gösterme. O yanlış:) Erdal Ünsal veya kanunları gösterme onlar yanlış, arkadaşının dershane hocası doğru.
-
@genclerbirlikli :))) olaya bak :)))
-
https://i.hizliresim.com/YO5ba2.jpg buda mı yalan
-
Sürtüsmesiz 25-26 doğrusu olan kazanır. Yani şunu kabul ederler mi bunu kabul ederler mi dediğiniz sorular varsa yanlış kabul edin sayın. ( kişisel tahminim )
-
Geçen yıl kağıdını gören biri var ise Türkçe konusunu anlatırsa seviniriz. Mesela üstünkörü yerine detaysiz yazan biri de tam puan alacak mi ? Yada yarım puanda olsa veriyorlar mi? Bunlar önemli
-
kızın biri 82 demiş puanına ortada net bir cevap anahtarı yokken tabii patlatmışlar olayı 82 ile türkiye derecesi yapman lazım diye. eee haksız da değller . neye göre nasıl ?artı stardart sapması var bu işin. ösym cevapları vermeli bu şekilde adil olmadığına bir nebze inanabiliriz.
-
2016 kaymakamlıkta 71,72 ile 490'ıncı oldum. yaklaşık 10 puan standart sapma desek(ki bence o kadar olmamıştır.) 62 puan yani kabaca 24-25 net yapıyor. bu sene ki sınav bana göre çok daha kolaydı. kanımca 28 civarı kapatır. tabii umarım yanılırım. yoksa yine kazanamam zor olur
-
@wagner üstünkörü müymüş cevabı :S
-
@selo123 401.olan arkadaş 25 net ile 63 puanım 73 mü ne oldu falan diyordu ?
-
@osmanli_kalesi ya da yüzeysel bilmiyorum ne olduğunu. Şunu sormak istedim yani asıl cevabın benzerleride tam puan alacak mi? Türkçe için konuşuyorum
-
@wagner sanırım alternatif cevap oluyordu aynı puanla cunku 2015 sınavından önce osym örnek sorularda bunu açıklamıştı.
-
@selo123 hocam amacım polemik yaratmak değil ama 28*2.5=70 ham puan yapıyor ORTALAMA 12 puan sapma gelse 82 yapıyor. Ben 3 yıldır bu sınavı takip ediyorum. Test sınavı ile 60 kişi aldıklarında bile 80 üstüne çıkmadı. 28 biraz fazla iddialı olmadı mı? Geçen yıl 80 üstü ilk 150ye girmişti.
-
@görünür-el dediğin gibi standart sapma 12 puan gelirse değişir. ben en fazla 10 puan gelirse diye hesapladım. sonuç belgesinde standart sapma, ham puan yada netimiz falan yazmıyor.
-
2004/2005 sezonu galatasaray bursa macina gitmistim. biletci para ustunu verirken ilk orda gordum ytl li parayi sasirmistim.tereddutsuz sekilde 2005 dedim.