2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@ricardo46 Ben doğrudan asimetrik bilgi yazdım hocam.Ters seçimi ve ahlaki riski birlikte kapsadığı için doğru kabul edilmeyebilir. Ters seçim veya ahlaki risk diye düşünüyorum bende.Bakalım ÖSYM ne düşünüyor göreceğiz
-
@forumders Ben de sizin gibi düşünüyorum.Kabul etmeliler de.
Şöyle basit bir konuda bile her kitapta farklı bir tanım,terim olmasa daha iyi olurdu. -
@onuktekin ters secim dusuk ihtimal cunku bilgi saklama vardir orda tehlikede sozlesmeye uymama gizli eylem olmasi daha yakin gibi hayirlisi
-
OSYM, KPSS de oldugu gibi cevaplari yayinlıyor mu? Yayınlarsa tahmini ne zaman yayınlar?
-
@Sirius Diğer kaymakamlık sınavlarında yayımlanmadı. KDK,BİMER ve CİMER'e bu konuyu yazalım. Bu şekilde yayımlanmasını sağlayabiliriz belki. Ben bu üçüne de yazdım daha fazla kişiye ihtiyaç var.
-
@Sirius Hayır herhangi bir şekilde cevap veya sorular yayınlanmıyor.
-
@kamikaze tabiki de bu tarz puan tahminleri faydalı oluyor. Lakin geçen yıldan hatırlıyorum, yazılan ile gelen sonuç arasında çok fark vardı. Çünkü kişiler kendi cevaplarına göre oluşturmuştu. Mesela İdari vesayet sorusuna vesayet yazan arkadas onu alternatif kabul etmişti vs vs. Herkesin hakkında hayırlısı olsun...
-
24,5 net hesaoladim Türkçe dahil
2006 .görevden uzaklaştırma İçişleri bakanlığı ve köy bütçesini yanlış saydım
Bunlardan biri kabul olursa ancak olabilir
Zor . -
@forumders elimdeki butun kaynaklara baktim herbirinde farkli birsey yaziyor ama isgucu kesinlikle degil ona eminim. Sivil nufus/aktif nufus/yetiskin nufus yazanlara puan verirler diye tahmin ediyorum
-
@onuktekin aynen kardeşim nasip kısmet artık ne yapalım
27 28 ile kapatır diyenler var o zaman hiç şansımız yok. her kafadan bir ses çıkıyor bu da normal mazur görmek lazım. ama geçen senenin 319. 24 ile kapattıysa belki şansımız olur -
@siyasetbilimci aşağı yukarı durumumuz aynı kardeşim. Allah büyük
-
@kemoenes kardeşim geçen yıl burada en düşük 28 diyorlardı 24 ile kapattı. Daha öncede belirttim, bizim doğru saydıklarımız değil ÖSYM'nin kabul ettikleri önemli. 24-26 arası ideal aralık diye düşünüyorum. Üzerine çıkması çok ama çok zor(Normal şartlar altında)
-
@görünür-el orası öyle. Ne kadar konuşursak konuşalım. Kaldı ki akademisyenler bile farklı cevaplar verebiliyor. Sorular net olmadığı için bu karmaşıklık. Ama ne olursa olsun son sözü ÖSYM kabul edecek. Bu süreç böyle gidecek. Belki 22 ye belki daha aza bilir düşebiliriz kardeşim haklısın
-
Nasıl 24 .24 soru 60ouan yapar Türkçe full olursa
.standart sapmayı 10ouan diyorlar .bence o 25 net .son kişi -
@kemoenes millete bakma, gecen sene 30la kapatir diyenler bile var. 23 diyenleri tasa tutmuslar resmen
-
Bugün rtuk mülakatına girdim 6 sıfır ne zaman atıldı diye sordular. Sınav da 2006 dedim ama sonradan burda yazılanlara bakıp 2004 te kanun çıktı 2005 de atıldı filan dedim. Soruyu soran üye dedi ki 2006 da atıldı. Bilemedim hangi cevap doğru.
-
@genclerbirlikli neye dayanarak diyor anlamak mümkün değil neredeyse 98 kişi 2005 dedi. Doğru cevabı hemen söylediler mi kardeşim ?
-
@kemoenes evet orda 2006 ded daha sözümü bitirmeden
-
@genclerbirlikli yetkili kişiler sonuçta 2006 o zaman cevap.Eyvallah kardeşim
-
Yetkili kişisi mi var anlamadım merkez bankası başkanı mı rtük mülakatında o soruyu soran. Hayır soru şu paradan altı sıfır atıldıktan sonra ytl hangi yıl tedavüle girdi. Ee basbaya 2005'te tedavüle girdi, 2006 nerden çıkmış hala anlamadım gitti. Çok ilginç