2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kombassankoma valla ben de anlamadım bence de 2005 olmalı ama böyle oldu olay
-
@genclerbirlikli sınavda 2005 yapmıştım. son 5 dk onu sildim yerine 2006 yazdım. sınavdan sonra netten baktım her yerde 2005 yazıyordu.
sorular basit görünümlü ancak çok zordular. biraz daha zaman geçsin herkesin doğru sayısı aşağılara düşecektir.
bir de kendi cevaplarınızın doğruluğunda ısrar edip diğer arkadaşlarınızı kırmayın lütfen. Artık olan oldu, çalışmanızın bir şekilde karşılığını ösym cevap anahtarına göre alacaksınız.
3 hafta sonra sınavın açıklanmasını beklemeye başlayabiliriz. bu 3 haftayı dinlenmekle ve kitap okumakla geçirin.
Saygılarımla
-
@kombassankoma sakin ol önce. İhtimalleri değerlendiriyoruz. Forumun amacı da bu. Arkadaş saolsun paylaşmış bizimle. Herkesin cevabı kabul edilmeyecek 1 tane doğru cevap var göreceğiz
-
@Kaydı-Silinmiş hocam bence de 2005, o yüzden bugün 2005 dedim ama kuruldaki üye 2006 dedi. Sonunda b den memur olacam o olacak bu ne biçim iş
-
orda yetki tecavüzü var bariz o yüzden yok hükmünde
-
@Ömermuhtar hocam açık bariz yetki tecavüzü olmaz mi ayrı idareler sonuçta
-
@Ömermuhtar :))) aynen kardeşim bariz örneği olmuş gibi
-
@kemoenes siz benim sakin olup olmadığımı nerden biliyorsunuz. Tanımadığınız biriyle emir kipiyle konuşuyorsunuz bir de. Forumda paylaşımla alakalı bana ahkam da kesmeyin lütfen.
-
Yetkili kişi nedir arkadaşlar Allah aşkına Kaymakam olacaksınız. Sizin dayanağınız kanun ve mevzuattır. Türkiye Cumhuriyetinin Para Birimi Hakkında Kanun'a göre YTL 1 Ocak 2005 yılında tedavüle çıkarılmış, Kanun'un 2. maddesinin gerekçesinde ise altı sıfır atıldığı özellikle belirtilmiştir. Zaten soruda YTL tedavül tarihi soruluyor ki tartışmak bile abes cevap 2005'tir.
-
@kombassankoma yetkili kişisi mi kalmış gibi alaycı ifade ile yorum yazmanız emir kipi ile konuşmadan daha önemli bence.
-
Fonksiyon gaspına tecavüz diyelim yokluk yerine varlık 2005 i 2009 imkb yerine türkiye varlık fonu bozkurt lotus yerine ergenekon destanı.... az kaldı devam edelim sonra sonuçlar açıklanır yine bana hüsran şarkısını dinleriz
-
@genclerbirlikli kardeşim şaka bi yana yetkili olduğundan sözü makbuldür lakin muteber değildir çünkü alanının ekonomi olduğu meçhul olsa dahi temayüz etmediği aşikar.. herşey bi yana 2005 cevabı su götürmez şekilde ortada kanımca.. buarada bende 2005 i silim son dakikada 2006 yapanlardanım ama gerçek ortada yapacak bir şey yok
-
Daha da yazmam artık
-
@ersagun tartışmak abes değil. Çünkü bu işin eğitimini almış, öğrenciler yetiştirmiş, kitaplar çıkartmış kişiler, bir yorumda bulunuyorsa dikkate almak gerekir bence kardeşim. Yoksa 2005 veya 2006 sonuçta ÖSYM ne derse o
-
@kemoenes RTÜK'teki bürokrat ya da RTÜK üyesi bu konuda ne yayını yapmış acaba?
-
Yav arkadaşlar ne bu gerginlik dediğime diyeceğime pişman oldum valla. Başımdan geçeni anlattım, 2005 2006 tartışması çıkarmak istemedim. Neyse kapansın bu konu...
-
@genclerbirlikli hehehe forumda arada olur böyle şeyler
paylaşımın için teşekkürler -
@kaizen inş
-
@genclerbirlikli hocam inşallah iyi geçmiştir iyi sonuçlar alırsın mülakattan
-
@ersagun tedavül tarihi soruldu evet, ben ikilik çıkmasın diye sesimi çıkarmadım inş. sadece 2005 yazanlar patlamaz.