2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@antimadde mesela kolluk makamı olarakta içişleri bakanı geçer kardeşim soru açık ve bariz içişleri bakani
-
@antimadde Hocam bu tahmini mi dayanak var mı? bende aynı şeyi yazdım ama arkadaşlar kesin yanlış diyor
-
anayasa da bile "icisleri bakanı" geçici olarak görevden uzaklastırır der. "icisleri bakanlığı" demek fahiş hata olur bence. jandarma genel komutanlığı nereye bağlıdır diye bi soru sorulsa cevaba "içişleri bakanı" yazsanız kabul edilir mi. bu da onun gibi bir şey işte.
-
@mehmetsy o soruda bir olay örgüsü vardı sonundada ilçe be baskanını kanuna göre uzaklastıran yetkili merciyi sordu içişleri bakanı yazacaktım merci dediği için bakanlığı yazdım . artık ösym ne yapar bilemiyorum
-
kpss 2014 den sonra guy il tercihlerinde edirneyi yazacaktım puanım 77 idi . gelmez sakın yazma dediler gittim hakkariyi yazdım
hakkari 73 edirne 74 ile kapattı.
-
@selo123 muhtemelen ki ben dahil ortalıkta gezen cevaplara göre yazdığımız cevapları doğru kabul ettiğimiz için böyle bir tablo çıktı ortaya.mesela hem imkb hem de özelleştirme cevabı ya da dışsallık ve ters seçim cevapları.aslında hemen hemen sınav sorularının yarısında buna benzer doğru cevap belirsizliği var.baştan beri söylüyoruz bu sadece sınavla ilgili çok basit bir çerçeve oluşturmak.geçen sene aynı şekilde hesapladık ve sadece hazırlayan arkadaşın aşırı tepkisini aldık sonuçların açıklanmasından sonra aşırı oranda memnuniyetsizlik yaşanmadı.
-
@antimadde Aynen durum belirsiz, Nohutçu da kabul edilebilir demiş lakin bilemiyoruz
-
@kamikaze cevap imkb kabul oldugunu düşünürsek imkb ile istanbul menkul kıymetler borsası yazan aynı puanımı alır? Türkiye cumhuriyet merkez bankası örneği varken. mesela oraya TCMB yazılsa puan gelirmiydi? bunlarda soru işaretleri.
-
1-ugur1144 : 55
2-conmaynard: 60
3-fetih : 62.5
4-kamikaze : 67
5-hamsi : 66.25
6-luthor : 52.5
7-kaimoğlan : 53.75
8-sgkci :57
9-realist: 55
10-makif34: 63.75
11-forumders:58.75
12-kaymakam:65
13-priss : 53.75
14-işsizadam:65
15-jakuppp:55
16-ömermuhtar:55
17-fcrealgdp:70
18-oruçreis:63.75
19-d.drogba:65
20-onuktekin:51.25
21-ultra06:66.25
22-mülkiamir:70
23-mg_:67.5
24-sofuoglu:53.75
25-atanamayan:53.75
26-kemoenes:53,75
27-reagan:55
28-wagner:55
29-fablo:59.5
30-sirius:53.75
31-dolaylı tümleç:57.5
32-hakperest46:60bu listede olmayan arkadaşlardan katılım bekleriz
-
Turkce den 3 puanlk soruyu net hatirlayan var mi arkadaşlar? Kalın cizgilerle ifadesinin oldugu soru muydu yoksa digerlerinden biri mi?
-
@mehmetsy ösym ne kabul eder beklemeliyizi aklımıza soksak da ciddi emek olduğu için devamlı sinekten yağ çıkartma derdindeyiz. 1 soru 1 sorudur diyerek belkide içimizi rahatlatıyoruz. Ama bu 1 ay nasıl geçecek bilemiyorum. Ben 25.5 net kritik diyorum. 399. olsak bile yetiyor
-
@kamikaze beni de ekleyebilirsiniz 70 puanım.
-
@kaimoğlan resim 3 puan. kalın cizgilerlerle değil . orada zaten tek sözcük koyuyordun diğerinde direk yorum.
-
@mehmetsy bundan dolayı kabul edilebilir diye dedi bence kardeş
-
@OseneBuSene size katılıyorum aslında sınavdan önce ve sonra tartıştığımız , ortak bir nokta bulamadığımız bütün çelişkiler listeye dahil geçen sene olduğu gibi yine ham puan yüksek hesaplayan listeye giremeyebilir aksine burada düşük ve garanti hesaplayan kişilerde listede yer bulabilecektir.sınav adının hakkını veriyor Açık Uçlu.
-
@OseneBuSene Eyvallah hocam kalın cizgi ifadesinin oldugu soruda sacmaladim zaten
-
@kaimoğlan yanlış hatırlamadığımı düşünüyorum.resim/kelime sorusuydu
-
@kemoenes yetmyebilir hocam geçen seneki olaya benzer olay yaşarsak 5 günlük seviçten sonra listenin itirazlar sonucu kayma ihtimali var .
-
Bu protokol sorusunu neye istinaden 14 yaptınız hocam? Ben baktım da herhangi bir protokolde göremedim. Reşit Gürbüz'ün kitabında 11 No'lu protokol diye yazdığını hatırlıyorum ama kitap şuan yanımda değil.
-
@FC-Real-GDP yanlış anlamayın sakın hocam daha önce ham puan olarak 63,75 dediniz.hangi soruları doğru kabul edip 70 yaptınız ?