2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@yea.sbf aktif i bilmem ama esnek doğru
-
@forumders Eyvallah kardeş. Inşallah.
-
Birde bu fayda sorusu vardı. Forumlarda genelde 5 olarak kabul edilmiş. Kesin olarak 5 mıdır. Yoksa 3 olma ihtimali de varmıdır. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
-
@yea.sbf U=x+y tam ikame mal olduğunu gösteriyor yani tüketici sadece fiyatı düşük olan x malından Px=2 TL 5 birim tüketerek 10TL bütçesi ile optimal bileşimi sağlar.
-
@gökbörü eyvallah kardeş. Bana da mantıklı geldi bu açıklama. Ben yanlış yaptım. Sağolasın.
-
@yea.sbf Ben de yanlış yaptım 3 yaptım sınav telaşı hiç dikkat edemedik bilmediğimizden değil böyle birer birer eksildi doğru sayıları hayırlısı olsun
-
@gökbörü eyvallah kardeş. Daha fazla eksilmez inşllah
-
@numerus tşk ederim kardeşim ben hastayım demiştim nöbet geciriyorum .başka arkdasin varmı bu durumda bilmiyorum
-
@siyasetbilimci 5 yıldır sınavlara hazırlanıyosun sanırım, bu da sıkıntı yaratmış olabilir. Umarım en kısa sürede hakkında hayırlı olana ulaşırsın. Kendim için ederken sana da dua edicem
-
@numerus geçen sene en küçük puan kaç soru ile kapattı arkadaşlar
-
@aliserdar-çetin kardeşim benim duyduğum 319. arkadaşın 24 civarı neti olduğu
-
@kemoenes hocam o zaman 23 ten yukarı olan gider mi
-
@kemoenes hocam o zaman 400 üncü olan son aday 23 mü oluyor
-
@aliserdar-çetin daha önce giren arkadaşlar 24-25 bandında minimum olabilir dediği için bende öyle bekliyorum. Geçen sene ile zorluk seviyesinin aşağı yukarı aynı olduğunu düşünüyorum. Bu da 24- 25 civarı yeteceğini gösterir. Bunlar tamamen varsayım. Birçok kişi netler hakkında anlamsız şekilde manipüle ediyor. Onlara hiç bakma. Artık sadece beklemek gerekiyor. Zor bir süreç ancak benim umudum var.
-
soru kokunde iş aramaktan vazgecen işssizler diyor...herkesin kacırdıgı nokta burası gucenmiş işgucunden bahsediyor....ikincisi...cogu yerde kurumsal olmayan nufus tan bahsetmiş asker mahkum iş arayamaz zaten gucenemezde ...sorunun cevabı İŞGUCU kuvvetle muhtemel...
-
@kemoenes hocam benim iksittan bir tane muallak sorum var o da dışsallık sorusu mahfi hoca dışsallık demiş sanırım bu forumda gördüm okudum benim türkçe altı sorudan beş yad da dört tane doğrum çıkarsa 25 yapıyor altısı doğru olursa 26 altı sorum oluyor sizce bu sonuç nasıl anayasadan 4-0 tarih 2-0 türkiye ekonomisi 3-1 insan hakları 3-1 idari yapı 2-2 mahalli idareler 3-1 türkçe 4-2 ya da 5-1 bekliyorum
-
@kemoenes hocam idareyi yazmamışım oraya 3 e 3
-
@aliserdar-çetin 25 net cevap çıkarsa şansın yüksek mülakat için. Ama ne çok umutlu ol ne de çok umutsuz. Çünkü burada olsun diğer forumlarda olsun (KHK kaymakamlık grubu) herkes yaptığını sayıyor ama bir de işin öteki tarafında ÖSYM var. Neyi kabul edecek etmeyecek belli değil. Kaç gündür sorular tartışılıyor ama ÖSYM'nin bazı sorularında nasıl net cevap istiyorsa bazılarında alternatif cevap da istiyor. O yüzden Ben tecrübeli arkadaşlarla görüştüm ve şu yaşanılan süreci olduğu gibi olmadan önce anlattılar ve haklı çıktılar. Ortalık kaynıyor. Ama 1 aydan az zaman kaldı ortaya çıkacak her şey.
-
@yea.sbf aktif nüfus=işgücü. Kemal yıldırım makro ekonomi 8. Baskı 67. Sayfa
-
@mmüfettiş cevap işgücü