2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar ben bazı cevaplarda cevabın devamını getirmedim. Sizce değerlendirmeye alınır m. Örneğin:
- Aym sorusunu sadece "7" dedim
- Secim çevresi sorusuna sadece "3" yazdım
- Hükümetin kurulması sorusuna "45" yazdım
- Dava sorusuna sadece "Bozkurt lotus"yazdın.
- Kamu hizmeti ilke sorusuna "süreklilik" yazdm
Sizce bütün cevaplarım gitmismidir
-
kişisel kanaatim bu sınav kolay görünen fakat zor bir sınavdı bir önceki sınavla başa baş belki biraz daha zor bir sınavdı sonuçlar açıklanınca bunu herkes görecek
-
Doğru diyosun kardeş.
-
@yea.sbf Kardeşim tahminimce bozkurt lotus. sureklilik .3 . kabul edilir ancak surelerde kabul olunmayabilir çünku 7 gun mu, ay mi , hafta mi belirtmemissin.
-
@MULKİ bir telaşla yazdık. Elim bağlandı sanki . Eyvallah kardeşim.
-
Peki soruda kaç gün içinde diye soruyorsa ve biz buna sadece "45" ya da "7" seklinde yazdiysak dogru kabul etmemek biraz tuhaf geliyor bana. Ancak işte "kaç gün içinde " ibresi var mı hatırlamıyorum.
-
@yea.sbf hocam sorularda "içinde" kelimesi geçtiğine eminim. Yalnız "ne kadar süre içinde" şeklinde sorulmuştu hatırladığım kadarıyla. Onun için gün ay diye belirtmediyseniz ne yazık ki kabul olmayacaktır. Bozkurt Lotus ve süreklilik cevaplarının tam puan alacağı kanaatindeyim.
-
@Göktürk Vay be. Çok iyi bildiğin şeyleri bile yapamadığın bir sınav. Ne ilginçtir. Eyvallah kardeş.
-
@yea.sbf bence hepsi kabul edilir kardeş. @Göktürk dediği gibi içinde kelimesi geçiyordu. Mv .... gün içinde itiraz edere 7 de yazsan 7 gün de yazsan 7 gün içinde de yazsan kabul edilir bence. İbarelere çok dikkat ettim "gün" soru içinde geçiyordu. 97 mv cıkaran il ... seçim çevresine ayrılır. Yani 3 yazman bişeyi değiştirmez. Ben yanlarına günleri de yazdım. Üç seçim çevresi dedim "sırf boş kalmasın diye"
-
@taromisaki9 değerini bilmemişiz kardeşim affet bizi
-
@kemoenes geçti artık dostum netker min 29 u gördü.artık yapabileceğim bir şey yok
-
@forumders gün geçiyorsa sıkıntı yok.
-
@taromisaki9 geçiyordu kardeşim bi sıkıntı olmaz
-
@taromisaki9 arkadaş iki umut besleyelim bırakın umutlarımızı niye çalıyorsunuz? umut etmeden bu hayat geçer mi ? zor bir süreç herkes için. Meydan manipülecilere kaldı tekrara seni aramızda görmek isteriz :))
-
@kemoenes 30 la kapar desem umut mu veriyorum anlamadımki çok uçtular diyorum dostum
-
@taromisaki9 sitemim sana değil be kardeşim her neyse kimse şu öyle bu öyle demesin.İlk defa sınava girmeme rağmen anladığım tek şey buranın ağası ÖSYM..Racon kesilecekse ÖSYM keser. Bakalım göreceğiz. Ne doğru ne yanlış.. 30'lar düşer 22'ye, 25'ler düşer 19'a hiç belli olmaz...
-
@forumders eyvallah kardeşim günlerdir içim içimi yedi. Eksik olma. Mutlu ettin beni.
-
@yea.sbf hocam naptin ya ilkenin adini soruyo.sureklilik diyelim bi zahmet.bunlari kabul edince dogru sayiniz kac oluyo
-
Herkese merhaba
Geçen günlerde hasta olduğunu, nöbet geçirdiğini söyleyen bir arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletmek için üye oldum fakat arkadaşımızın iletisini bulamadım. Okuyacak olursa, ona, bundan sonraki hayatında sağlık dilerim. -
@ultras06 sanırım 26 bantlarında kardeş türkçe dahil. Ancak "aktif nüfus" ve " esnek döviz kuru" cevapları doğru ise 28 e yükselir. Türkçede sadece resim sorusunu yanlış kabul ediyorum. Türkçe sorularında resim sorusu hariç diğerlerinin tartışma yaratacak niteliğe sahip olduğunu düşünmüyorum. O yüzden türkçeyi dahil ettim