2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@taromisaki9 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@görünür-el kardeşim son sınavı mülakatta kaybettim.bu sınavda da büyük bir sürpriz olmazsa mülakattayım bunu belirteyim ilk soruna cevaben.dediklerini yanlışlamıyorum ben.arkadaş yok hükmündedir yazdım yanlış mı demiş kısaca ona cevaben en net ifadeyi kullandığını anlatmaya çalıştım.yoksa ben de biliyorum yokluk/yok hükmünde/hükmündedir/yoklukla malüldür hepsi olur ve doğrudur.arkadaş ösym nin çıkmış sorulardaki cevabını yazmış ve kesinlikle tam puan alacaktır.hiçbir şüphesi olmasın diye yazdım bunu. Diğer sorulara gelince örneğin aktif nüfusta alternatif cevaplar olur ama köy sandığı yerine köy bütçesi olmaz dediğin gibi.aynı şeyi söylüyoruzda ben ifade edemedim ya da sen farklı anladın sağlıcakla
Peki köy defteri? sınavda o kadar emindim ki cevabın bu olduğuna helal olsun nası bi dikkat falan dedim kendime
-
@aliserdar-çetin dostum sağlıklı hesaplanmış 24-25 net ama bu.yanlışı doğru sayarak hepimiz çıkarız uçuk netlere.illaki yüksek yapan arkadaşlar vardır onlar yanlış anlamasın... Bize düşen sabırla bekleyip sonucu görmek.ve kazanan arkadaşlara tavsiyem çok sevinmemeleri.inanın mülkattan elenmek çok kötü bir durum.nihai liste şekillenene kadar sabır,dua,çalışma bize düşen.
-
@taromisaki9 kardeşim etiketleme yanlışlıkla sana olmuş. Yazım, bu soruyu soran arkadaşa idi. Senle aynı düşünceyi paylaşıyorum...
-
@numerus kardeşim kanunun ifadesi net.'köy sandığı'.yanlış kabul etmeniz daha doğru olacaktır.ki ben de yanlış yaptım yanlışsa yanlış,zorla puan alamayız
-
@siyasetbilimci HOCAM İNŞALLAH BENİM NETLERİM ŞÖYLE
TÜRKÇESİZ SÖYLÜYORUM SİZE
ANAYASA 4 DOĞRU -0 YANLIŞ
TARİH 2 DOĞRU-0 YANLIŞ
İNSAN HAKLRI 3-1
İDARE HUKUKU 3 D 3 Y
İDARİ YAPI 2-2
MAH 3-1
İKTİSAT 1 SORUM VAR DOĞRU AMA TARTIŞMALI
TÜRKÇEDEN DE 4 YA DA 5 DOĞRU BEKLİYORUM
BU DURUM NASIL SİZCE BENİ TAŞIYABİLİR Mİ MÜLAKATA -
@aliserdar-çetin TÜRKİYE EKONOMİSİDE 3-1 ÜÇ DOĞRU 1 YANLIŞ
-
Arkadaşlar buradaki tartışma tatlıya bağlandıysa kimseyi banlamayacağım.
-
daha önce giren arkadaşlar ve tecrübeli arkadaşlar kaç kere bu konuda açıklama yaptılar sağ olsunlar. min 24 olabilme ihtimali üzerinden paylaşımda bulundular. Bu adamlar boşa konuşmuyor. Yaşadıkları ile sabittir düşünceleri.
-
@taromisaki9 soruyu görünce köy bütçesi yazdım zaten net bilgisi olmayan adamın aklına gelecek tek cevap köy bütçesi. Bu kadar kolay olmaz heralde dedim ama bir umut işte
-
Arkadaşlar süreklilik ilkesinin net ifade edildiği bir yer bulabildiniz mi ? Alternatifleri olacaktır illaki ama netleştirmek adına.(çok imkb konuştuk başka sorularda vardı sınavda)
-
@kemoenes hocam iktisatta bir soru vardı dışsallık mı olacak o soru ben öyle yazdım hocam emin olamıyorum doğru kabul eder mi etmez mi
-
İktisat Cevapları
- 450
- 0,8
- 5
- Ahlaki tehlike/ Ahlaki risk/ Ahlaki riziko/ Ahlaki sakınca
- Dışlama/ Tam dışlama/ Dışlanma/ Tam dışlanma/ Engelleme/ Tam engelleme/ Öteleme/ Tam öteleme
- Aktif nüfus/ Kurumsal olmayan çalışma çağındaki nüfus/ Çalışma çağındaki sivil nüfus/ Çalışma çağındaki nüfus/ Çalışmaya uygun nüfus/ Çalışabilir nüfus.
Tartışmalar bu bölüm için bitsin inşallah.
-
Türkçeyı saymadim.
Cevap verdiğim Imkb, Kişisel Verileri Koruma Kurulu, imar ve bayindirlik komisyonu, köy bütçesi, aktif nüfus, dışsallik sorularini yanliş kabul ettim.
Esnek döviz kuru, 2005, Tam dışlama, Hızmet Yerinden Yönetim kuruluşlari cevabini doğru kabul ederek Türkçesiz 23.5 doğrum var 58.75 puan ile benide yazabilirsiniz.
-
değerli kaymakam adayları;
Avrupa Birliği’nin AİHS’ye taraflılığı da doğrudan kabul etmiş sayılmasına dair ek protokol hangisidir?
bu soru ile ilgili fikriniz nedir?
-
@Daywalkers imar ve bayindirlik sorusu yarım net sayabilirsiniz plan ve butceyi yaptıysanız
-
@vaner yarim saydim zaten onunla beraber 23.5
-
yönetimli dalgalı kur cevabı kabul edilebilir mi?
-
@Daywalkers yanlış saydiklarinizdan doğru gelecek olan yok gibi ama 23,5 iyi net
-
@suigeneris88 hakikaten bu cvp hiç duymadın nedir dalgali anlamina mi geliyor
-
@vaner Hayırlisi kardesim. Hakkeden kazansin. Ben Imkb kesin ve Dişsallik ta bir ihtimal iptal edilebileceğini düşünüyorum.