2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@görünür-el dostum sen kendini akıllı zannediyorsun galiba sen de bir sus artık
-
@BF24 Eyvallah doğru konuşuyorsun
-
@vaner eyvallah hocam zaten yeterince gergin herkes konuşulcak konular bunlar olmamalı o yüzden.birçok platformda buranın övüldüğünü bizzat gördüm bu seviyeyi kaybetmemek lazım. O yüzden bundan sonra bir çizgi çizip üsluba dikkat edelim.
-
@vaner Usluba bak hele
-
@leventgöktuğ Numarani özelden atsana bi burayı meşgul etmeyelim
-
@vaner Burayı mağlumlar nete çevirdin yeterince. ne olacak numaramı alınca?Burada söyleyemediklerini söyleyip ergen kavgasına döndüreceksin olayı. Hem ben sıradan biriyim yapma böyle
-
@leventgöktuğ şimdi aklıma geldi musabik sporcusun büyüksün büyük cok buyuk
-
@vaner Orada anlattığım şeyi bu şekilde anlaman gerçekten çok üzücü. Selametle.
-
@leventgöktuğ gereksiz tartismaydi hakkını helal et kardeşim
-
@vaner Helal olsun.Sen de helal et.Allah hakkımızda hayırlısını versin. Hayırlı geceler.
-
Arkadaşlar ben fonksiyon gaspı sorusunda ikinci şıkka yok hükmündedir yazmıştım. Soruyu doğru kabul ediyordum ancak 2015 'te cevap kağıdını kontrol eden bir aday cevabı yokluk olan bir soruya yok hükmündedir yazmış cevabı kabul etmemişler. Yarım soru gitti diye düşünüyorum eminim buna benzer birçok soru vardır. Özellikle daha önce Türkçe sorularını kontrol edenler bazı sorular için sadece bir cümleyi kabul ettiklerini yazmışlar. Bu yılki Türkçe sorularında da çok fazla alternatife olmadığını düşünüyorum.
-
@ugur1144 ya arkadaşlar siz kendinizle dalga mı geçiyonuz yoksa çok mu evhamlısınız. yav yokluk ve yok hükmündedir aynı şey. onu yanlış kabul ederler mi saçmalamayın. cumhuriyetin ilanında 'in diye ayırdım yanlış olur mu? diye soruyolar. dışlama etkisine crowding out yaptım yanlış olur mu diye saçma saçma şeylerle kendinizi yiyip bitirmeyin. öyle şeyleri yanlış kabul ederler mi allah aşkına ne diyosunuz yav. içinizi temiz tutun böyle şeylerde. internete yıllardır kötü amaçlı boş insanlar bir sürü şeyler yazıyolar onlara inanıpta kendinizi üzmeyin. bende böyleydim ama baktım sonradan bir sürü kişi bilerek insanları üzmeye çalışıyor. kulaklarımı kapattım. sizin ne yazdığınız belliyse gerisi boş. '7 gün yazdım yanına parantez içinde yazıyla 'yedi' yazmadım ühühühüh' diye ağlayan var. saçmalamayın allah aşkına.
-
@ugur1144 Arkadaşlar fonksiyon gaspı ifadesinde yok hükmündedir yazmamın yanlış olduğunu düşünerek yoklukla yok hükmündedir arasındaki farkı araştırdım benim iyi bilmediğim bir konu ama bu soruda yokluk yanlış muhtemelen okuduğum kaynaklarda şekil ve konu yönünden sakatlık varsa yokluk sonucunun doğacağını ancak fonksiyon gaspı, yetki gaspı gibi durumlarda yok hükmündedir kararının verileceği yazıyor. Bu durumda sorunun cevabı yok hükmündedir olmalı konuyu iyi bilen arkadaşlar bizi aaydınlatırsa iyi olacak.
-
@hahamas Söylediklerim evham değil gerçek 2015 yılında cevap kağıdını kontrol eden bir arkadaş yazmış cevabı yokluk olan soruya yok hükmündedir yazmış puan vermemişler. Bunun üzerine araştırdım gerçektende yok hükmündedir ile yokluk farklı şeyler istersen kaynak gösterebilirim eğer bu soruda cevap fonksiyon gaspıysa yaptırım yok hükmündedir sayılma olacakmış. Konuyu iyi bilen arkadaşlar daha iyi açıklayacaklardır.
-
@ugur1144 sen bakma kardeş onu diyenlere. yokluk, yoklukla maluldur, yok hükmündedir, keenlemyekûn bunlar doğru kabul edilir.
-
@hahamas. Aynen öyle hocam arkadaşın takıldığı nokta şu herhalde idari yargıda dava açıldığı takdirde mahkeme yok hükmünde olduğunu tespit eder, bırakır. yoksa sorunun cevabı yokluk/yok hükmünde/keemlenyekun 3'ü de cevap aynı
-
@y.oguz90 Başlangıçta bende böyle düşünüyordum ancak okuduğum mesaj' a bakabilirsiniz http://forum.memurlar.net/konu/2107626/son.sayfa pek yalan görünmüyor ösym yok hükmündedir le yokluk ifadelerini aynı kabul etmiyor olabilir. Çok şaşıracağım bir durum değil bu. Eğer istersen daha sonra bu kavramların neden farklı olduğunu açıklayan bir mesaj atarım.
-
1-ugur1144 : 55
2-conmaynard: 60
3-fetih : 62.5
4-kamikaze : 67
5-hamsi : 66.25
6-luthor : 52.5
7-kaimoğlan : 53.75
8-sgkci :57
9-realist: 55
10-makif34: 63.75
11-forumders:58.75
12-kaymakam:65
13-priss : 53.75
14-işsizadam:65
15-jakuppp:55
16-ömermuhtar:55
17-fcrealgdp:70
18-oruçreis:63.75
19-d.drogba:65
20-onuktekin:51.25
21-ultra06:66.25
22-mülkiamir:70
23-mg_:67.5
24-sofuoglu:53.75
25-atanamayan:53.75
26-kemoenes:53,75
27-reagan:55
28-wagner:55
29-fablo:59.5
30-sirius:53.75
31-dolaylı tümleç:57.5
32-hakperest46:60
33-siyasetbilimci:46,25
34-kek:65
35-görünürel:55
36-oguzhan06:57,5
37-kaymakamadayı:53,75
38-kaymakam106:56,25
39-odaklan25:50
40-vaner:58,75
41-hahamas:59
42-suayipgzc:50
43-osaduman:62
44-captain:70
45-emrkn:53,75
46-snotz:57,5
47-lenetgökyuğ:52,5
48-mülki:57
49-selo123:52,5
50-suigeneris:55
51-demoklesinkılıcı:52,5
52-ferrergizmo:37,5
53-yakışıklıSH:55güncel
-
@kamikaze ortalama 30 barajını zorluyoruz hadi bakalım
-
Arkadaşlar size 2015 sınavından bir örnek vereyim. İktisat sorusunda IS-LM modelinde IS eğrisinin eğimini temel olarak hangi iki parametre etkiler sorusunun cevabı - yatırımın faize duyarlılığı ve - yatırımın gelire duyarlılığı olacaktı. Fakat bu soruya sadece -faiz ve - gelir yazanlar da tam puan aldılar. ÖSYM'nin bakış açısı sorunun esasıyla ilgilidir. Yani özü. Şeklen yapılan yanlışlıklar pek önemsenmiyor. O sebeple plan bütçe komisyonu yazmakla plan ve bütçe komisyonu yazmak arasında şekli bir hata olsa da özü itibariyle hata yoktur. Bu mantığı tüm sorularda kullanın. Yokluk, Yok Hükmünde vs aynıdır. Süreklilik yerine devamlılık yazan varsa o da aynı puanı alır. Çok kasmayın.