2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@BF24 Tutmaz hocam çok zorlama olur desem o bile değil.1984 de kurulmuş.Yetkiler verilmiş,bu işler TKKOK eliyle gördürülmüş bunlar bir çok kaynakta,raporda var fakat bu kurum 1984'de kurulmuş. Yapacak bir şey yok bunun için
-
@BF24 hocam yorumlarını ve gönderilerini özellikle (beğenerek, özellikle üslubunuzu) takip ediyorum. Siz bu tartışmaya girmeyin, sizi harcarlar:)
-
@vaner Bu kadar bilgi,birikim,zeka ağırlık yapmıyor mu?
-
Arkadaslar geçen yıl 1923-30 arası kurulan diyordu sırf bu yüzden TCMB yazmadım. Ama cevabı Ösym, tcmb olarak kabul etti. Bunda İmkb kabul edilir veya edilmez demiyorum. Ama aslolan onun neyi kabul ettiği.. Geçen yıl sınava girip özellikle mülakata kalan arkadaslar bilir. Bu soru mülakat döneminde bile TCMB saçma 1930da kuruldu diye tartışıldı lakin Ösym ne derse odur.
-
@görünür-el eyvallah hocam hiçbir iddiam yok bu konuda zaten. Sadece görüş olarak yüksek planlama kurulu bana daha yakın geldiğini söyleyebilirim. Onun da tarihine ulaşamadım.
-
@BF24 Hocam çok özür dilerim. Gerildim biraz yanlış yazmışım.Özelleştirme İdaresi de 1994'de kurulmuş.O da olmaz. Sorunun gelişi İMKB ama tarih yanlış olunca dağıldık böyle.
-
karışmış buralar sakin olun .
-
@OseneBuSene böyle bol keseden sallayanları patlak lastik olarak şarampole yuvarlanmış göreceğiz. benim netlerim şu kadar diyemiyorum. doğramacılar kralı ösym nasıl canlar yakacak merakla bekliyorum.
-
@onuktekin zaten net yanlış saydığım bir soru bu hocam. Ötesi zorlama olur bi yarar vermez. Burdan başka da tartışılan platform görmedim bu soruyu bu kadar
-
@leventgöktuğ aynen çok ağırlık var sen de olmadıgı için biraz sana transfer etmeyi düşünüyorum
-
@BF24 belirtme hocam. Aşağıdaki yorumlara bakınca hakaret boyutuma varanları görüyoruz. Çok aşağılayıcı cümleler kuruluyor maalesef. Siz uzak durun;)
-
@leventgöktuğ haddini bil adamın asabını bozma kimseye hakaret etmedim başka biri de bana hakaret etmedi burda ağzımı açtırma
-
@osmanli_kalesi o anı büyük bir zevkle bekliyorum ((: erşey kayıtlı tıpkı vanerin İMKB cevabı gibi (((:
-
@OseneBuSene 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@osmanli_kalesi o anı büyük bir zevkle bekliyorum ((: herşey kayıtlı tıpkı vanerin İMKB cevabı gibi
sen cevap ne diyorsun ? gidemedim geçmişe iddaya girin tatlı bir iddaya kırgınlık olmasın . üç günlük dünya .
-
@vaner Allah razı olsun.Yıllardır bu anı bekliyordum.Çok cömertsin çok teşekkür ederim. Son bir isteğim daha var. Çok olmazsam eğer biraz da ego verin egonuz da yük oluyor size anlaşılan. Çok iyisin bundan sonra bir numaralı kankam da sensin çekilin kenara vaner reis ne diyorsa o
-
Ben kurulduğu değil 1986'da verilen yetki diye başladığını hatırlıyorum sorunun. Burada 3 Haziran 1986 tarihli resmi gazeteyi de ilk ben yazdım ama tartışmalara girmedim. Özelleştirme sorunun içinde geçmiyordu, arkadaşlar doğru söylüyor, ama gecse idi kolay olurdu zaten. Geçen seneki TCMB sorusu da oyleydi. Ama soruda anlattığı şey özelleştirme idi. Geçen günlerde uzun uzun yazdım, tekrar etmek zor geliyor, telefonda yazdığım icin Bana sorarsanız İMKB diyenler de OİB diyenler de yanlış saysınlar soruyu. Bu tartışma da bitsin böylece.
-
Yönetici arkadas burada herkese bulaşıp, hakaret edenleri görmüyor mu acaba?
-
hakaret sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@vaner bak hocam düşürme seviyeyi lütfen. (Daha nasıl rica edilir bilmiyorum) Bir burası kaldı sağlam forum.. Stres vardır, heyecan vardır ama hakaret vs lütfen..
-
@ersagun Hocam adamın yazdığını gördünüz mu