2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Ayrıca komisyondaki kişilerin gizliliği sebebiyle bu durumu bimere, cimere, ÖSYM'ye yazacağım. Çünkü kişilerin orada çalıştıgı daha doğrusu soru hazırladığı biliniyorsa sıkıntı. Sınava ve mülakatına kaç yıl veriyor insanlar.
-
ekrn görüntüsü alan yokmu ben ankaradayım direkt sorarım
-
@görünür-el Ben de yazacağım.Eğer ekran görüntüsü alan varsa tekinonuk@gmail.com a gönderebilirse
sevinirim. Cevap veren soru da verir.Böyle basiretsizlikler olmasın artık yeter. -
@onuktekin neyin cevabı sınavınmı
-
@OseneBuSene Şunlar şunlar sayılır diye sayılmış hocam burada.Komisyondaki hocasına sormuş benim anladığım bu.Bunun hesabı sorulmalı.Böyle gevşeklik mi olur?
-
adamın salladığı her halinden belliydi arkadaşlar
-
Bir de alındı bura karışır dedim diye
-
Arkadaslar ekran görüntüsü alan yok mu? Grup yöneticisi geçmişe yönelik paylaşımlar kaydoluyordur?
-
@suigeneris88 o zaman kendi düşünsün. Hayır şu da enteresan burada kaymakam adayı olan kimseler, şu doğru mu bu doğru mu diye soruyor. Kardeşim akıl var mantık var, yazdı mı anında şikayet et. Ne soru soruyorsun
-
Arkadaşlar ciddiye almayın ya.Forumda insanlar çok hassaslaştı.Bunun gibi tiplerde milletin moralini bozmak,dalga geçmek için yok komisyonla görüştüm gibi saçma sapan espiriler peşinde.Ösym sınav komisyonunda olan adam hiç bunu birine söyler mi?Artık şu soru tartışmasını bitirin de şunun gibilere fırsat vermeyin.
-
Nelerle uğraşıyorlar hakikaten. Adam komisyon üyesi ile görüştüm dedi. Üye de aptal ya bu adama bilgi veriyor
-
@görünür-el Kardeşim iki kere iki dörtte neden israr ediyorsun gibi bir sey diyosun bana benim ihtilafli gördüğüm iki soru 2006 ve ozellestirme 2006 da ısrar etmiyorum arkadaşlar açıkladı tatmin oldum fakat imkb yanlış çok net biliyorum inanmak zorunda değilsin ben de ikna etmek zorunda değilim 1986 ya düştünüz bunu kabul etmek neden bu kadar zor onu da anlamış değilim
-
4046 sayılı kanun da açıkça hisse satışı,varlik satışı,gayrimenkul satışı hepsini ozellestirme idaresi görevi kapsaminda hisse satislarini borsada elden blok şeklinde yapılacağı her şey var hakikati görmek istemiyorsanız ben napayım
-
@vaner Kardeşim, soruda sadece hisse satışından bahsediyordu yalnız, bu noktaya dikkatini çekerim. Özelleştirme demiyordu. Özellikle vurgulanan hisse satışıydı...
-
@Emirkym evet kitlerin hisse satışını soruyordu net hatırlıyorum kitlerin hisse satışını oib yapar o zaman ki adiyla kamu ortaklığı idaresi kanun diyorum hâlâ ısrar ediyorsunuz tamam sizinki doğru inş sonuçlar da hüsran olmaz sizler için
-
Siz ozellestirmenin tanımını bilmiyorsunuz ki onu önce öğrenin bence yoksa burda bir yere varamayiz
-
@vaner basta ikmb ozel sirket diye olmaz diyodun.noldu 91 sayili imkb kurulus khk sini okudun mu naptin.?
-
@vaner 1986'ya düştünüz diyorsunuz ama sizin bahsettiğiniz kurumun kuruluş tarihi de 1984... ÖİB kuruluş tarihi ise 1994... Muhalefet etmek için değil, öğrenmek için yazıyorum ayrıca...
-
@ultras06 imkb diye bir kurum yok şuan bist var senin zihniyetine göre ticaret ve sanayi odalari da devlete bagli çünkü oraya da atama yapılabiliyor bazi durumlarda kardeş imkb cevabına puan verecek Türkiye'de kurum yok
-
@vaner 1985'te kurulup da 1986'da hisse satışına -hem de kamu kurumları hisseleri ile- başlayan bir tek İMKB görünüyor. Soruya ben de İstanbul Menkul Kıymetler Borsası diyenlerdenim... Ancak yanlış olabileceğini de elbette göz önüne alıyorum. Doğrusunu öğrenmek için araştırıyorum. ÖİB hiç olmuyor. Şuana kadar da hiç bir hocanın o cevabı verdiğini görmedim. Ya "Bilmiyorum" dediler ya da "İMKB" dediler...