2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes kardeş imkb yi doğru sayarsan sonuclar aciklaninca hüsrana uğrarsın benden soylemesi
-
@vaner her şeye hazırladım kendimi sıkıntı yok
-
@vaner khk grubunda şüpheli olduğum iki soru da doğru gözüküyor ama nasip artık
-
@ugur1144 bende işgücü yaptım ama yanlış olduğu cok açık
-
@enea Madem yanlış olduğu açık neden doğrusunu yapmadınız? Yok eğer doğrusundan eminseniz neden böyle söylüyorsunuz. Sınava mı girdiniz paradoksa mı girdiniz belli değil
-
@kek kardesim cok sagolasin kur sorusunu sorma imkanın olmadı mı
-
@username7 paradoksluk bisey yok ortada sinavdayken işgücü diye düşündüm sinavdan ciktiktan sonra cevabimin yanlis oldugunu gordum simdi de dogru sayıp kendimi kandirmiyorum
-
@kek bizim kurumsal olmayan sivil nüfus yanlış mı yani? yoksa aynı anlama mı geliyor?
-
- Ek Protokol diye yazdım. Bu şekilde doğru mu acaba?
-
...............
-
@kek cok sağol kardeşim
-
@kek .......zzzzzzzzzzzzzxxx
-
@kek ??????
-
bazı kaynaklarda hizmet yerinden yönetim kuruluşları hakkında şu bilgi var arkadaşlar. Hizmet Yerinden Yönetim Kuruluşları
5 e ayrılır- idari kamu kurumları
- iktisadi kamu kurumları
- sosyal kamu kurumları
- bilimsel, teknik, kültürel kamu kurumları
- kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları
yani soruda verilen örneklerde üniversiteler vardı (bilimsel teknik kültürel kamu kurumları) odalar vardı (kamu kurumu niteliğindeki hizmet kuruluşları) yani neticede bütün bu kurumların ortak adı hizmet yerinden yönetimler olarak geçiyor, anladığım kadarıyla cevap bu.
-
tartısılan sorularda kimse kendini kandırmıyor...soru kokunu yanlıs hatırlıyorlar....problem burdan kaynaklanıyor...
-
@sınavzedee ayrıca buna ek olarak düzenleyici ve denetleyici kurumlar da hizmet yerinden yönetimler olarak değerlendiriliyor.
-
@kek yönetimli dalgalı kurdan emin miyiz kardeşim bu çok güzel bi haber benim için
-
.............
-
...............
-
@kek ............................