2017 Kaymakamlık Sınavı
-
...........
-
Sınav bu kek arkadasın yazdığı doğru ise şaibeli hale gelir. Ne demek komisyonda ki hocama sordum . Kimlikleri gizli olması gereken bu kişiler nasıl alenen ortada olaniliyor? Hocasının tarzını bilip daha farklı hazırlanırsa bu kul hakkı değil mi? Ne desek boş.
-
@elbet1gun adı üstünde kek takmamak lazım
-
Kendi cevaplarını hocasının cevabiymis gibi yazmış işte kek
-
Arkadaşlar hiçbir komisyon üyesi kalkıpta bu cevapları vermez,verirse suç işlemiş sayılır,kaldı ki bu durumda olan bir kişi komisyon üyesiyim bile demez.Arkadaşlar bence arkadaşın adı söz konusu buradaaaa..
-
@elbet1gun inanmamak lazım hocam. Böyle bişey mümkün değil.
-
Gönderilerini siliyor ama bu işin takipcisiyim öyle kolay değil bu işler.
-
@orkaraca sonuçlar açıklandığında kağıdını inceleyen arkadaşlar dikkatli olmalı.eğer bu yazdıkları doğru ise kekin,durum çok ciddi
-
@yea.sbf aktif nüfus doğru cevap kabul edilebilir sorudaki tanımın tam karşılığını veriyor
-
Ne yazdı kek iş gücle uğraşırken kacirdik
-
kek ham puan tahminine 65 yazmış?!
-
Forum yetkilileri bu şahsın bilgilerini emniyet ve ösym ile paylasabılır . Kek demek komisyon hocalarıyla irtibat halindesin kendi kendini ele verdi.
-
@suigeneris88 Türkçesi z
-
Ben hemen yazdım bu adama ! Cvp vermedi. Bizi aptal yerine koyuyor ama kendisi ne hale düşüyor belli değil. Komisyon üyelerinin gizliliğini burada herkes bilir. Ancak ciddi ciddi bu arkadasa cevaplarla ilgili soru soranlar olduğunu gördüm sınav stresi ile ilgili olduğu için ayiplamıyorum ama bu kek neyin kafasını yaşıyor böyle
-
Keke cevap hakkı doğdu,merakla bekliyoruz.
-
@OseneBuSene hiç sorma kardeşim çok Şakacı bir arkadas.
-
Kekin bahsettiği aktif nüfusun en az 6 alternatif cevabı vardır.
-
@vaner forumu çok uzun zamandır takip ediyorum. Sizin kadar net iddiaları ve kesin doğruları olan birisini görmedim. (Bir önceki kaymakamlık sınavı da dahil)
-
-
Arkadaşlar kit sorusu özelleştirme idaresi başkanlığı,tedavül sorusu 2006,ödenti sorusu dışsal ekonomiler kesin bilgi.Kaynak: Rüyamda gördüm benim rüyalar çıkar