2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@ugur1144 ......
-
açık uçlu sınava ilk defa girdim puanlama nasıl olacak kim nasık hesaplıyor bilemiyoruz tabi ama, forumlara bencede kesinlikle kulak asmayın arkadaşlar, mhuy sınavında yine benzer bi gruptaki söylemlere baksak 5000 kişiye yakın aınava giren vardı, herkes söyledi yine böyle, umudum yokken kazandım şükür, moralinizi bozmayın, herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah
-
Bir önceki sınav tarihi 17 Aralık 2016
Açıklanma tarihi 20 Ocak 2017 -
@BF24 Hocam Anayasa+idare+iktisat alan geri kalanda gy ve gk.18 alan ve 6 gk-gy yapan 16 alan ve 8 gk-gy yapandan daha fazla alıyor.Alanın hem katsayısı hem de standart sapması daha yüksek olduğu için.Geçen senenin yorumlarına baktım biraz, aynı doğruya sahip insanlar farklı puanlar almış.Bazıları da hakikaten üzücü olmuş.
-
@username7 Teşekkür ederim hocam.:thumbsup_tone1:
-
@odaklan25 Ben o konuda net konuşmadım daha öncede söyledim ben bu konularla son bir aydır ilgileniyorum . Genel bir kanı var bu konuda 3 -4 idare hukukunda bu bu hocaları dikkate aldığı yönünde. Benim net bir bilgim yok. Sana beni anlamadın derken bunu demeye çalışıyordum . Ben Kemal gözler dışındada söylediklerimi doğrulayacak şeyler gösterebilirim dedim. Sen yalnızca Bunun Kemal gözlere ait bir doktrin olduğunu söyledin.
-
@BF24 15,5 alan 10gk gy türkçe hariç
-
@makif34 Türkçe hariç bu doğru sayısı çok iyi hocam.
-
@ugur1144 .......
-
@odaklan25 Haklı olduğumu iddia ettiğim bir konu yok
-
Anladım arkadaşlar teşekkürler. Fakat sormak istediğim şu genel kanınız 25 ile kapatır seviyelerinde o yüzden sordum. 25 in içerisinde kaç alam iyi bir düzey olarak kabul edilir. Tabi bunlar görüşsel açıklamalar kimse net olarak algılamasın. Bu sınava emek vermiş kişiler olarak tecrübelerimizle ve emsal sınavlarla yorum yapabilmeliyiz.
-
@BF24 onu bilemeyiz krdsm sadece sunu belirtmk isterim mesela 15alan 10 gk gy >14alan 11 gk gy daha yuksek puan getirir demek. Ama yorum acisindan dersen 15 alan 10 gk gy yeter gibi
-
@kaya06 aynen hocam görüş açısından sordum teşekkürler.
-
@BF24 sen sagol krdsm
-
@kaya06 15 alan 10 gk yaptığım puan hesabına göre ortalama 70 en fazla 71 puan getirir.
-
...........
-
magna carta
-
@Dolaylı-tümleç 75 i bulur
-
@odaklan25 Ben uzatmıyorum sen uzatıyosun mesaaj atıp ileri geri konuşan sensin. Unutma ki karşılıklı mesaj sayılarımız eşit. Birşeyle beni itham ettikten sonra cevap vermememi bekliyosun.
-
........ .