2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@hakimikaymakam kardes iyi salladin ha
-
@köykorucusu hocam türkçesiz 22.5 türkçeli 5 olarak alsan 27.5 yapar ve hala ordan bikaç soru gelmezse mülata kalamam mı diyorsunuz
-
@odaklan25 Bende bunu söylüyorum ösym daha önce bunu baz almış. Bunun yanında ösym'nin İdare hukuku alanında Kemal Gözler'i dikkate aldığını biliyorum. Ve bu konuyla ilgili verilmiş birçok örnek karar var. Hukuktan anlamadığımı söyledim ancak okuduğumu anlarım. Ayrıca bu konu sırf Kemal Gözlerin doktrini değil sizin de daha önce söylediğiniz gibi Danıştay bunları farklı anlamda kullanmış içtihatlerine geçirmiş mi bilemem.
-
@BF24 hocam ilk defa girdim bu sınava nedir ne değildir çok bilmiyorum o yüzden en kötü senaryoyu düşünüyorum,biz kış diye düşünelim eğer yaz gelirse seviniriz:)
-
@ugur1144 ........
-
@köykorucusu anladım hocam siz diğer sorulardan birşeyler çıkartmayı boşverin o yaptığınız 27 den düşmeyin yeterli olur zaten. Genel kanı bu yönde görünüyor. Geçen senenin 25 ile kapatıldığı düşünülünce özellikle.
-
@vaner kardeşim inşallah beraber sallayacağız:) 58.75 demişsin kendin için; inşallah mülakata kalırsın;çünkü o zaman ben derece yapmış olacağım Söylediklerimin hiç birinde yalan yok.
-
@bfroki teşekkürler yorumun için bu bekleme çok strese sokuyor insanı
-
@hakimikaymakam benim ki en fazla turkceyle 68 olur hocam siz ham puan 75 filan
-
........
-
Sayin Kaymakam adayi arkadaslar,
Birkac arkadasi tebrik ediyorum gercekten zannedersiniz bu sinavda birer otoriteymis gibi davranip birbirlerine laf yetistiriyorlar ve resmen moral bozukluguna sebep oluyorlar. Neden boyle yaparlar anlayamadim burda birinin mutsuzlugu bu kisileri mutlu mu edicek bu forumu da digerlerinden farksiz bi hale getirenlr oluyor herkes yapabildigini yazdi sinav bitti simdi daha stresli bi seviyeye gecildi moral tesvik ve destek vermek varken ters ters konusmalar karsilikli inatlasmalar halini aldi yazismalar. Bu sinavin belli bir standardi var test usuluyken de acik ucluyken de asagi yukari sonuclar ayni. Bu sefer de benzeri olacaktir 24 degil de 25 olur alani daha yuksek yapan one gecer sadece bu. Birbirimizi uzerek bi basari elde edemeyiz. Varsa elinizde kanitiniz tabiki paylasin ama kendi yaptiginizi sanki dogru oymus gibi dikte etmeyiniz. Saygilarimla... -
@Sinav1453 hocam ilk açık uçlu sınav kolaydı bu sınavdan. Tartışmaya açık tek soru şeker sorusuydu. Neredeyse tüm sorular yüzeyseldi ve 60 kişi alan sınav 78 ile kapattı..
-
Arkadaşlar, hepinizin düştüğü bir hataya açıklık getirmek istiyorum. Geçen sene 0.5 / 1/ 1.25 tarzı puanlama daha fazlaydı.Yani 24 doğru yapıp 73.5 alan mülakata kalırken; 26 doğru yapıp 71 puan alan arkadaşlar da var. Ölçüt soru sayısı değil. Bu sene türkçeden en az 10 puan alacak biri, türkçe hariç 56/ 57 ham puan alırım diyorsa garanti içerdedir. Yani türkçe dahil 66/67 ham puanı olan mülakata kalır diye düşünüyorum.
-
Manipülasyon dönmeye başladı yine geçen sınav 20+ 4 yapan mulukattaydi bu sefer de maksimum 22+ 4 olur turkcesiz 27 yazanların çoğu yeni üye açıklandıktan sonra gorucem. Gerçek manada emek veren arkadaşlara tavsiyem Tevekkül olun Sabrın sonu selamettir.
-
@hakimikaymakam kaçan sorular hangileri hocam ? süreklilik ve imkb yi ne yaptınız ?
-
@mg_ kardeşim sen mülakat bekleyen mgg misin ?
-
@mg_ kardeşim ben iki kere idari hakimlik mülakatından bir kere de kaymakamlık mülakatından elendim. Emek vermek nedir iyi bilirim. İnşallah dediğin gibi emek verenler kazanır.
-
Bende 1 ay öncesine kadar Kemal Gözler kimdir bilmiyordum. Burda sanki iibfliler sadece Kemal Gözler okuyormuş gibi garip şeyler söylüyorsun. (Bu arada ben de iibfli değilim) . Sana başka kaynaklarda gösterebilirim ancak bunun bir anlamı yok. Kısır bir tartışmadan öteye gidemeyiz.Önce kendin kabul ediyorsun doğru söylediğimi sonra yok şöyle böyle başka şeyler söylüyorsun. Anlamamakta diretiyorsun daha fazla bu konuda konuşmayacağım. Benim kendi cevabımı doğrulatmak gibi bir amacım yok yanlış yapmış olabileceğimi düşünerek bu konuya baktım. En iyi bildiğim konularda bile ahkam kesmem ben size konuyla ilgili verileri verdim yorum yapmak sizin işiniz nasıl yorumlarsanız yorumlayın beni ilgilendirmez.
-
@taromisaki9 yok değilim
-
@taromisaki9 kardeşim imkb yi Özelleştirme idaresi başkanlığı yaptım yani yanlış. Süreklilik yazdım ve doğru kabul ediyorum.