2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@hakimikaymakam yazım genel bir yazı üzerine alinmayin Allah yardımcın olsun
-
@mg_ bir çoğunu bulamayacaksın.. bir sonraki sınav bitimine kadar.
-
Bilgi kirliligi ve manipulasyon sebebi tecrubeli arkadaslarin paylasimlarda bulunmamasi. Tecrubelerini paylassalar bu sorun ortadan kalkacaktir.
-
...........
-
Bu grup böyle değildi. Bir kaç tane kendi cevaplarının doğruluğunu kanıtlamaya çalışan arkadaş maalesef bu sayfayı zedeliyor.
-
@hkn34 imkan vermemk lazim krdsm
-
@ugur1144 ......
-
Ortam hakikaten çok gergin.Kararlar,kaynaklar paylaşıp bunlar hakkında konuşup bir şeyler araştırırken geldiğimiz yere bakın.Yazılanları iyi okuyun arkadaşlar.Anlamıyorsanız sorun burada, biribirimize yardımcı olabileceğimiz bir zenginliğimiz var.Meseleleri kişiselleştirmeyin lütfen.Heyecanla gözden kaçırıp, konuyu yanlış anlamalar farklı farklı mecralara kaydırıyor konuşmaları.Bu sınavı bu kadar kişiselleştirmeyin lütfen.
-
@bfroki Yüksel Bilgili'nin kitabında yetişkin nüfus yazıyordu bende yetişkin nüfus yazdım.Aynı anlama geliyormuş dediğine göre.
-
Eşim bile yorumları okuma diyor boş yere kafa yorduğumu söyledi haklı. eskiden test iken şu kadar doğru var deyip heyecanla beklerdik....kaçla kapatır nasıl olur derdik şimdi açık uçlu da herkes tedirgin stresli seviye yerlerde geziyor en iyisi çok dalmamak
Konuyu değiştirelim bence EKİM'in ilk haftası sonuçlar açıklanır mı ve de herkes tahminini söylesin ben 25 toplamda kapatır diyorum türkçe dahil -
@onuktekin olaylara bakis acin ve uslubun icin tesekkur ederm krdsm
-
@kaya06 alanı fazla olan 25 katılıyorum sana
-
@makif34 hocam bu alanı fazladan kastınız kaç alan
-
@kaya06 Estağfurullah.Güzel düşünceleriniz için asıl ben teşekkür ederim.
-
@makif34 Geçen sene 3 haftada açıklamışlardı sanki? Alanı yüksek olan ve en az 24 yapan girer diye düşünüyorum.27-28 çok fazla. Bu seneki adayları yurt dışına gönderecekler mi acaba?
-
@onuktekin O alanı yüksek 25 e bi açıklık getirirmisin. Anayasa+idare+iktisat alan bunlardan oluşur. Kaç olmalı toplamı o 25 içerisinde.
-
@odaklan25 Ben size onu bunu esas alır demedim. Dikkate alır dedim. Bunun yanındaben seviyeyi hiç düşürmedim . Hep sizin düşürdüğünüz seviyenin üstünde cevap verdim. Ben birşey söyledim sende benden kaynak göstermemi istedin bende bu doğrultuda senin mesajlarını cevapladım. Zaten senin dediğin gibi olursa benim cevabım yanlış olmayacak bende bunu isterim. Ben farklı bakış açısıyla konuyu ele aldım sende bana kendinin hukukçu olduğunu konuyu çok daha iyi bildiğine dair mesajlar attın. Bir düşün seviyeyi kim düşürmüş. Lütfen mesajlarını dikkatle oku ve hiç tanımadığın insanların seviyeleri veya neyi senden daha iyi bilip bilemeyecekleri hakkında konuşmamaya özen gösterirsen seviye düşmez.
-
24 - 25 Net : 400
26 Net: 350
27 Net: 300
28 Net: 250
29 Net: 200
30 Net: 150
31 Net: 100
32 Net: 50
33 Net: 1 -
@username7 Geçen senenin mi hocam?
-
@onuktekin Evet. Bu sene için de bir fikir verebilir.