2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Larendeli kardeşim bu sınav soru bazımda değil alan bazında değerlendirmeye tabi tutuluyor. Mesela alan kısmı sen 20 yaptın, Türkiye ortalaması 13 diyelim 7 soru üzerinden işlem görüyor(hangi sorular oldugu önemli olmayıp hangi alan oldugu önemli) sınava 20.000 bandı giren oluyor ve bu ortalama düşüyor. Ama bu sınav çok kolaydır veya giren herkes üst düzey çalışmıştır o zaman sapma azalır belki de sizin dediğiniz gibi daha doğrusu varsayımınız gibi (ben şahit olmadım şimdiye kadar) olur. Ama 28 doğru yüzde 70 başarı demek bakın puan değişse bile doğru oranı yine değişmiyor.
-
Arkadaslar daha once kagidini inceleyen var mi. Bu 45 gün ve 15 gün olan cevaplari yaziyla yazdim. Fakat onbeş gün - kirkbes gün olarak yazdim, yazim hatam var, on beş gün ve kirk beş gun olarak yazmam gerekirdi. Dogru sayilir mi yoksa bi pislik yaparlar mi
-
@forumders rakamla yazsana kendi kendine pislik yapmışsın
-
@forumders bence yapmazlar inşallah doğru kabul ederler
-
@makif34 öyle yazın falan diye konusuluyordu o yuzden yazdım. Kabul etmeliler bence sonuçta oraya yazdığım onbeş günü 16 gün olarak okumuyorlar
-
@forumders Dert etmeyin hocam kabul ederler. Sınav açıklanınca olumlu olmazsa sonuç o vakit kitapçığa bakarsınız.Sorun varsa bu konuda eğer hallolur inşallah.
-
@forumders hocam siz kanundaki gibi harfle yazılan sayıları bitişik yazmışsınız bence de sıkıntı olmaz.
-
Bir sey daha sormak istiyorum deneyimli kişilere yani şimdi sizce 27 28 doğru ile (türkçe dahil)mülakata çağırırlar mi ?
-
@onuktekin @FC-Real-GDP eyvallah şimdi http://www.mevzuat.gov.tr/Kanunlar.aspxden baktım benim yazdıgım gibi yazıyor cevaplar. içim rahatladı
-
@metinoktay teşekkür ederim cevap için.
-
27-28_29
24-25-26
Arada pek fark yok. Kime sorsam en düşük 29 bekliyorum diyor tabi bu arkadaşlar dershanelere gitmiş, çeşitli sınavlara girmiş arkadaşlar
Yani yukarıda bir arkadaş net sıralaması yapmış
Bence kendisi boş vaktinde herhangi bir dershaneye ugrasin birde orada anket yapsın.Ben "platformlarda yazılanlardan ve konuştuğum kişileri"baz alirsam sınavın 30 -32 civarı katapacagini düşünüyorum.
-
@OseneBuSene bence 40.
-
@forumders hem harf hem rakam diyordu hocam.ama kesin demiyordu.okunması için o ifade.Türkçe hariç yazım hatasına takılırlarsa bu sınav amacını aşar.
-
@OseneBuSene bence de 45 ile kapatır millet hızını alamayıp 10 tane de kendileri soru yazıp çözmüştür.
-
@Dolaylı-tümleç bu güzeldi
-
BM Genel Kurulu yerine ekonomik ve sosyal konsey, Aihs 14 nolu ek protokol yerine 11 nolu ek protokol, Büyükşehir genel sekreter atanma sorusuna Büyükşehir belediye başkanı gibi talihsiz cevaplar vererek kendimi sıkıntıya soktum. Yapılabilecek soruları kaçırmak insanı hem geriyor hem üzüyor. Yine de çikmadik Candan umut kesilmez diye bekliyoruz. Türkçe ve iktisat benim açımdan belirleyici olacak gibi duruyor. Tüm arkadaşların hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Acaba ekimden önce bir süpriz yapıp açiklarlar mi?
-
@Dolaylı-tümleç Merkez teskilatı sorusunu bilemeyince aklıma gelmedi değil
Arkadaşlar insaf edin azıcık.
Netler oyle havada uçuşuyorki kim ciddi kim mübalağa yapıyor anlaşılmıyor. -
20 doğrunun altı çağrılmaz
-
@a1903 kardeşim benim türkçe dahil 25-26 doğru bekliyorum ıhtimal nasıl sence
-
@a1903 bu sinavin şakasi sen misin kardesim