2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@snotz ki yuksekle kapatacagini düşünenlerden biri de benim. 28le kapatır diye düşünmüştüm. Ama 28 utopyaymis onu gördüm, bu yüzden tecrübeli olanlardan görüş almak istiyor insan. Netice de bilemeyiz. Cok kolaydi diyen full mü yapti sanki. Kolaydı evet ama bakıyorum da kimse yapamamış yinede. O yüzden belki ihtimal vardir. Sagolasin.
-
Bence türkçe dahil ham puanı 66' dan az olan mülakata kalamaz.
-
@hakimikaymakam bana da oyle geliyo
-
Alan neti * 2.5 + gk 2.5 = 1. Durum
Alan neti2.51.2 + gk2.5*0.8 =2.durum1 ve 2. Durumu topla 2ye böl ham puanı verir...
-
Sıralamadan ziyade puanı daha çok önemsiyorum.hedefide 80 puan belirlemiştim .alan 20,5 gy gk 4 bakalım 80 puan gelecekmi
-
@hakimikaymakam senin ham puan 66'yı geçti diye mi 66'yı geçemeyen mülakata kalamaz diyorsun ya bırakın bu işleri burda ham puanları 65 olanların birçoğu mülakata kalamayacak haberiniz olsun
-
@oruçreis hocam Türkçeyi az hesaplayıp beklentiyi yükseltmeyenlerdesin sende. 20.5 alan netiyle senin olmuş diyebiliriz.
-
@oruçreis hocam toplam 24,5 yapıyor doğru sayınız, forumdaki bazılarına göre sınav 27 ve üzeri kapatacak haberiniz olsun :)) ben hala aynı şeyi düşünüyorum, 25-26 aralığındakiler mülakata kalacak gibi.
-
@safitürk69 hocam türkçeden 4 geleceğini düşünüyorum
-
@sınavzedee türkçeden 4 gelse sanırım bunların sapsamısa da cok yüksek olmaz.ağırlığı standart sapmaya bıraktım bekliyorum.
-
@oruçreis kardeşim alan dediğimiz kısıma Tr ekonomisi tarih ve insan hakları kısmı girmiyor.
-
@safitürk69 türkçesiz netleri yazdım kesin bir şey diyemediğimiz için:) türkçeyi 4 sayarsan 28,5
-
@oruçreis hayırlı olsun
-
@safitürk69 hepimiz için alan gayet iyi geçti aksine de genel yetenek kısmında insan hakları tr ekonomisi de kötü tarihten de bozkurt lotus kaçtı.cvplarım arasında köy sandığı tam dışlama etkisi vb tam cevaplar mevcut o yüzden tasam puan
-
@bf24 forumdaki en büyük hatamız" :)" gibi harika yorumlara cevap vermek bu harika düşüncelerinize teşekkür ediyorum, nitekim kahvenin yanında çok iyi gidiyor diyor, foruma kattığınız renk için teşekkürlerimi sunuyorum. "yorum dışı milletimiz için hayırlı ise emekleriniz kadar karşılık almanızı diliyorum"
SANIRIM GRUBUMUZA LAZIM OLAN DUYGUYA VE DÜŞÜNCE İFADESİNE EN GÜZEL ÖRNEĞE VESİLE OLDUNUZ.
iyi günler dilerim allaha yar ve yardımcınız olsun -
ne zaman açıklanacak ?
-
@mehmetsy kardeşimizin yasağını bir daha gözden geçirmeniz platformumuz açısındanda önem arz ettiğini düşünüyorum @paretowilfredo çünkü forma katkısı olmuş nezaketiyle diğer arkadaşlarında övgüsüne mahsar olmuş biri bi anlık sinirle yanlış bir hitapta bulunmak bence onuda üzmüştür bu üzüntünün üstüne bir de yasak gibi bir yaptırım bence formun ruhunada da ahde vefayada pek uymaz gibi geliyor... inanın sadece bir arkadaşın yanlış değerlendirip hiç yoktan kırılması içime sinmediği için yazıyorum tüm samimiyetimle, umarım yanlış anlaşılmamışızdır ve platformu böyle bir konuda meşgul etmişsem affınıza sığınırım.. saygılarımla..
-
merkezi teşkilat
özelleştirme idaresi başkanlığı
aktif nufus
kamu kurumlarıbu cevaplarımı yanlış kabul ediyorum da kabul olan olur mu acep
-
@g4z1 sadece aktif nüfus alternatif olabilir gibi duruyor... bende bakanlık teşkilatı yaptım ama kanunda direk bakanlık merkez teşkilatı diyor. Bu sebeple kabul edileceğini zannetmiyorum.
-
@oflu6197 eyvallah teşekkür ederim kardeşim. vatana millete en hayırlı olan nasip olur cümlemize inşallah.